5D7 kullanıcısının son içeriği

1. 5

Haber [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım

Merhaba. Bende Redmi 13 4G cihazı mevcut ve yazılım olarak TR room'u kurulu. Dün burada anlatılan yöntem ile 07.16.2025 tarihine kilit açma işlemini aldım. Ancak telefonda geliştirici moduna geçemiyorum. Belirtilen işlemi yaptığımda sadece gelişmiş güncelleme açıldı diyor ve kalan kısımlar...
  2. 5

Soru 25.000 TL'ye Gaming Laptop önerisi

Bulabiliyorsanız ikinci el temiz 3060 ti MSI laptop bulabilirisiniz ama buda bir risk tabiki. Acer A5 serisi fena değildir. Soğutma esnasında biraz fazla ses çıkarabiliyor. Daha önceden Monster önerebilirdim ancak şahsi fikrim olarak son tedarik edilen parça ve kasa kalitesinden dolayı çok...
  3. 5

Sohbet Redmi 13 4.5G Hakkında.

Teşekkürler bilgi için. Telefonda bir kaç özelliğinde sorunlu olduğunu keşfettim. Örneğin double tap ile ekran açma çalışmıyor, ne klasik ekranda ne de uygulama çekmecesinde. Cihaz daha çok yeni o nedenle rom felan uygulamam hiç, çok da sorun değil o şekilde olması. Resmi sitesinde Hyperos...
  4. 5

Sohbet Redmi 13 4.5G Hakkında.

Herkese merhabalar. Öncelikle foruma yeni katıldım ve daha önceden bir süre Redmi Note 10 Pro kullanmışlığım var. Son kullanmış olduğum Samsung cihazın arıza vermesi nedeniyle ve malum ekonomik nedenler ile servis sağlayıcı üzerinden Redmi 13 4.5G modelini aldım. Nedense aralarında çok az bir...
Üst Alt