Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende geçen gün aldım. aynı sorunun cevabını araştırdım. hernekadar orada 8.0.16.0 yazıyor olsada o 7.0.16.0. sürümü galiba. çünkü miui 7 yüklü telefonda
benim telefonda aynısı oldu ve açılmıyor. şimdi pilinin boşalmasını bekliyorum amaeflash yapınca succesful yazısından sonra parantez içindeki yazının gelmesi normalmi?
biraz uğraşarak root yaptım ve twrp yükledim. sonra LOPUS nickli arkadaşın verdiği https://docs.google.com/uc?id=0B_bSoeXGyH-fTkpZelNqVm0tWWs&export=download linkteki romu kurdum.
miui8 kurulumu açılıyor , wifi ağını tanıtıyorum fakat sonraki ekranda mi hesabı giremiyorum çünkü altta bir uyarı...
şimdi kafam karıştı. benim cihazda biyerde miui 8.0.16.0 yazıyor başka yerde 7.0 yazıyor. ayrıca bendekinin rom versiyonu nedir hangisi ben anlamadım? şimdi benim neyi yüklemem lazım :) bu arada verdiğiniz linkteki dosyayı telefona atıp kurmayı denedim. ama sağ üstteki ... işaretine basıp...