4hmtpl kullanıcısının son içeriği

1. 4

Yeni Mİ4C

bende geçen gün aldım. aynı sorunun cevabını araştırdım. hernekadar orada 8.0.16.0 yazıyor olsada o 7.0.16.0. sürümü galiba. çünkü miui 7 yüklü telefonda
  2. 4

Yardım Mİ4C BRİCK OLDU.

rica etsem eu rom linki verirmisiniz. birsürü rom var ben çıkamadım içinden
  3. 4

Yardım Mİ4C BRİCK OLDU.

şuan 7.1.4.0 yüklü.peki şimdi hangisi yükleyeyeim szice? türkçe olan
  4. 4

Yardım Mİ4C BRİCK OLDU.

mesele 1dk baılı tutmakmış ben 20sn den sonra vazgeçiyordum :) ama bunu keşke daha önceki postlarda belirtseymişsiniz clap~~
  5. 4

Yardım Mİ4C BRİCK OLDU.

benim telefonda aynısı oldu ve açılmıyor. şimdi pilinin boşalmasını bekliyorum amaeflash yapınca succesful yazısından sonra parantez içindeki yazının gelmesi normalmi?
  6. 4

"cihazı bul durumu kontrol edilemedi-durum alınamıyor daha sonra tekrar deneyin"

biraz uğraşarak root yaptım ve twrp yükledim. sonra LOPUS nickli arkadaşın verdiği https://docs.google.com/uc?id=0B_bSoeXGyH-fTkpZelNqVm0tWWs&export=download linkteki romu kurdum. miui8 kurulumu açılıyor , wifi ağını tanıtıyorum fakat sonraki ekranda mi hesabı giremiyorum çünkü altta bir uyarı...
  7. 4

mi4c android 6.0 yükseltme

şimdi kafam karıştı. benim cihazda biyerde miui 8.0.16.0 yazıyor başka yerde 7.0 yazıyor. ayrıca bendekinin rom versiyonu nedir hangisi ben anlamadım? şimdi benim neyi yüklemem lazım :) bu arada verdiğiniz linkteki dosyayı telefona atıp kurmayı denedim. ama sağ üstteki ... işaretine basıp...
  8. 4

mi4c android 6.0 yükseltme

arkadaşlar telefonu dün aldım .5.1.1 yüklü. şimdi romla bootla cwm ile uğraşmadan direk 6.0 a geçemezmiyim? bunun officialı yokmu
Üst Alt