48sedat48 kullanıcısının son içeriği

1. 4

Yardım Telefon 4.5 gde çok şarj tüketiyor 2gde normal tüketim yapıyor

Merhabalar imeil repair islemi oncesinde telefonum normal ve uzun sure sarji dayanıyordu. imeil atildiktan sonra şarji çok hızlı düşmeye basladi ,telefonu 2 gde kullandığımda uzun sure dayaniyor fakat ,4.5 gye aldigimda hizli bir sekilde bitiyor. yeniden imeil repair yaptirmam gerekiyor sanirim.
  2. 4

Yardım Twrpde system görünmüyor

Temiz kurulum yapmak istiyorum fakat cihazdaki romu silmek ıcın wıpe yapacagımda system gorunmuyor.Direk flash ile yaparsam içindeki romu siliyormu bilen var mı
  3. 4

Yardım Kasma sorunu note 9s

1 hafta öncesine kadar pubgde bir sorun yoktu.1 haftadır ilginç bir şekilde kasmaya başladı adam görünce telefon kasmaya başlıyor.Diger uygulamalarda veya oyunlarda sorun yok ama pubg de kasıyor.Gfx indirip kurdum gene aynı şekilde.Bu sorunu nasıl çözerim telefonu sıfırlayıp yeniden denedim ama...
  4. 4

Soru Telefon şarjı boştayken su gibi akıyor.

Hayırlı ramazanlar öncelikle.Telefon boş duruyorken şarjı daha hızlı gidiyor.Gece yatarken bıraktığımda sabaha kadar %30 şarj yiyor.Ama uçak moduna aldığımda şarj %1-2 arası gidiyor.Sorun IMEI attıktan sonra başladı bir ara IMEI kapandı klondan o ara yine şarj çok iyi gidiyordu.Tekrar IMEI...
Üst Alt