45zb497 kullanıcısının son içeriği

1. 4

Yardım Mi13 ultra ve hyperos ve bootlader kilidi

Arkadaşlar cihazım mi13 ultra global yurtdışı şu an hyperos var ama bootlader kildimi açamıyorum mi toplulugundan tarih aldım ama cihazın ekleme hesapta sıkıntı var kilit açmada hesap eklenmiyor kaldık böyle çaresiz yokmu daha çözümü sayın ustalarım yardımcı olursanız sevinirim
  2. 4

MIUI 14 Mi 11 t pro anakart

Merhaba mi 11 t pro anakart alabileceğim biri yada bir yerler olan bilgisi varsa buraya paylaşabilirsiniz yada bana özelden atsın
  3. 4

Yardım Mi 11 t pro sustu yardım

Merhaba mi 11 t pro yurt dışı cihazdım imei atılmişti mi13 ile çok güzel çalışıyordu ama miu 14 güncelleme Yazılımı cihazıma geldi bende güncelledim 1 gün çalıştı sonra şebeke gitti Telefoncuya verdim cihaz susmuş bu Cihazı yeniden canlandıracak arkadaş yada usta varsa benle iletişime...
  4. 4

Soru Mi 11 t proda flash ve fener calismiyor

Merhaba arkadaşlar.mi 11 t pro direnç sonrası flash ve fener calismiyor.fener ikonu sönük.aktif nasıl edebilirim.birde telefoncum ısrarla güncelleştirme yapma diyor.fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim
  5. 4

Rom 11 t pro direnç sonrası guncelleme

Merhaba arkadaşlar sonunda dirençle IMEI sorunu bitti fakat telefonum ısrarla güncelleme yapma diyor sizce ne yapmaliyim
  6. 4

Mi 11 t pro reset atiyori

Merhaba arkadaşlar mi 11 t pro direnç deglstl kayıt yapildi eng rom atildi global atıldı ama reset atıyor telefoncum modem dosyası buldu attı reset bitti global çalıştı şebeke ve kamera calismadi uygun modem dosyası bekliyor cihaz eng modda yardım lütfen neyi eksik bu telefonun yardım edecek...
  7. 4

Yardım Mi 11 t pro reset atiyori

Merhaba arkadaşlar mi 11 t pro direnç deglstl kayıt yapildi eng rom atildi global atıldı ama reset atıyor telefoncum modem dosyası buldu attı reset bitti global çalıştı şebeke ve kamera calismadi uygun modem dosyası bekliyor cihaz eng modda yardım lütfen neyi eksik bu telefonun yardım edecek...
  8. 4

Yardım mi 11 t pro modem dosyası

selamlar.çok acil mi 11t pro modem dosyasına ihtiyacım var. varsa elinde olan bana atabilirmi,,direnç yaptırdım kayıt başarılı ama kamera sıkıntılı modem dosyası lazım.gönderirseniz çok sevinirim
Üst Alt