3miRun kullanıcısının son içeriği

1. 3miRun

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

NextOS'dan memnun musunuz acaba?
  2. 3miRun

Hocam bu ROM silinmiş, telegram kanalında da bulamadım. Uzun süredir MIUI kullanıcısıyım AOSP romlara hiçbir şekilde ısınamadım ve alışamadım. Hangi ROM'u önerirsiniz acaba? Şuanki ROM'da telefonum sürekli 37-40 derece arasında. Sizce hangi ROM'u ve kerneli yüklemeliyim?
  3. 3miRun

Yardım Twrp modunda bilgisayar telefonu görmüyor

Driverlar yüklü mü? Telefon TWRP modundayken Aygıt Yöneticisini açıp cihazınız görünüyor mu kontrol eder misiniz?
  4. 3miRun

Yardım Video Dosyaları nerede ?

Xiaomide karşılaştığım çok saçma olaylardan birisi çöp kutusunu temizlememe rağmen çoğu dosyanın silinmemesi. Dosya gezgininini açıp DCIM klasöründeki .globalTrash klasörünü boşaltır mısınız. .globalTrash dosyası normalde gözükmüyor ayarlardan Gizli Klasörleri Göster seçeneğini seçmeniz gerekiyor.
  5. 3miRun

Soru Telefon çok ısınıyor.

Telefon boştayken bile 39 derece ve şarjı bitiyor. Soğutma bloğunda bir sorun vs olması mümkün olabilir mi? Bozulacak fanı vs.side yok ki telefonun anlamadım sorun ne. Elime alınca elim terlemeye başlıyor çok ısınıyor.
  6. 3miRun

Soru Magisk flaşlama

Telefonumu 2 gün önce HyperOS'a geçirdim. Romu flaşlamadan ve flaşladıktan sonra Disable DM Verity flaşlamama rağmen hala bütün dosyalarım şifreli. Ayrıca magisk de flaşlamıştım ancak telefon rootlu değil. Magiski twrp'den başka nasıl flaşlayabilirim? OTP dönüştürücüm olmadığı için USB bellek...
  7. 3miRun

Çözüldü ROM sonrası bootloop

Telefonuma az önce BURADAKİ konuda önerilen romlardan HyperOS olanı kurdum. Ancak telefon açılmıyor bootloop'a düşüyor. Daha önceden de böyle olmuştu ve indirdiğim sürümle uyumlu bir modem dosyası flaşlayınca düzeliyordu ancak bu ROM için uygun modem bulamadım yardımcı olur musunuz? Belki sorun...
  8. 3miRun

Soru Kernel(?) önerisi

Cevabınız için teşekkürler, performanstan kastım dediğim gibi sadece uygulama arayüzlerideki akıcılık yani oyunlar için performans vs istememiştim ancak bunu sorarken kernelin ne olduğunu bilmiyordum. Uzun uzun anlatmışsınız elinize sağlık, o zaman dediğiniz gibi stock kerneller yeterli olacaktır.
  9. 3miRun

Yardım twrp dosyalar şifreli

hocam biraz hortlatıyorum ama bunu sideload ile flaşlasak olur mu? Edit: Cihaz encrypted olunca sideload açılmıyormuş
  10. 3miRun

Soru Kernel(?) önerisi

Merhabalar, bir şey sormak istiyorum. BURADAKİ konuda telefonum için rom sormuştum ve birkaç öneri gelmişti, şimdi bunlardan HyperOS olanı kuruyorum ancak diğer konulara baktığımda çoğu kişi custom kernel yüklemiş ve batarya, performans gibi şeylerde artış sağladıklarını söylemiş. Kernel'in tam...
  11. 3miRun

strix nedir acaba hocam? Magisk modülü olduğunu düşünmüştüm ama sanırım değilmiş Edit: Kernelmiş önceki sayfada yazıyor .d
  12. 3miRun

Yardım Şarj hızı sorunu

1722344204 Bu önceden aldığım bir ss, sorunun sıcaklardan kaynaklandığını düşünüp telefonu buzdolabına attım, 10 dereceyken çıkardım şarja taktım 4kda oluyor yani tamamen sıcaklardan dolayıymış.
  13. 3miRun

Yardım Şarj hızı sorunu

Telefonum önceden 5000mA hızında şarj oluyordu (ampere uygulamasını kullandım) ancak şuan kontrol ettiğimde 900 mA hızını geçmiyor. Aşırı yavaş şarj oluyor. Şarj aleti sağlam başka telefon takınca 3000 civarı gözüküyor ayrıca voltaj değeri 4.24 oluyor ancak benim cihazımda voltaj değeri 3.5. Bu...
  14. 3miRun

Soru ROM önerisi

Linkini paylaşabilir misiniz acaba
  15. 3miRun

Soru ROM önerisi

Global 1719077169 Akşam bakıp karar vereceğim hocam teşekkürler
Üst Alt