3miRun kullanıcısının son içeriği

1. 3miRun

Soru Batarya kullanım değerleri

Batarya kullanımı normal mi acaba? İlk fotoğraf pil tasarrufu, diğer ikisi dengeli 120hz. Pil tasarrufunda 300 civarı, dengelide 400-1300 arası gidip geliyor. Sorun ne olabilir sanırım normal değil çünkü yaklaşık 1 saat önce telefonu şarjdan çıkardım ve %100'den 87'ye düştü. Xiaomi.eu 14.0.8...
  2. 3miRun

Soru Pil kullanımı

Sistem aşırı pil yiyor, eklere görsel ekledim. Bazılarınız 11 saatte %50 gayet iyi diyecektir ancak telefonu en fazla 3 saat kullanıyorum ve gerisinde kapalı kalıyor. Telefon boştayken bile sistem pili sömürüyor. Bunun önüne bir şekilde geçebilir miyiz?
  3. 3miRun

Soru Kızılötesi Uygulaması

Kızılötesi kumanda uygulamalarının neredeyse hepsi yalnızca model ve marka seçince kumanda görevi görüyor, bunun yerine istediğimiz frekanstan kızılötesi sinyal gönderen bir uygulama var mı? Örneğin telefonun desteklediği min frekanstan, Max frekansa kadar bir tarama yapsa da istediğimiz...
  4. 3miRun

Mod Mod Önerisi

Magisk modülü yapmayı bilen arkadaşlara sesleniyorum, sizden bir ricam var. Telefonu 120Hz'e çekince her uygulamada 120Hz olmuyor maalesef, örneğin Youtube açıldığında ekranı 60Hz'e zorluyor, aynı şekilde oyunların çoğunda da böyle. Bunu çözmek için "Pil ve Tasarruf" uygulamasının verilerini...
  5. 3miRun

Soru LineageOS 20 nasıl kurulur?

Xiaomi Redmi Note 10 Pro cihazımı LineageOS 20'ye geçirme kararı aldım ancak kurulumu sanırım MIUI'daki gibi recovery'den direk flashlayınca olmuyor, internette birçok rehber var ancak size danışmak istiyorum, mümkünse bana kurulumunu sağlıklı bir şekilde nasıl yapacağımızı anlatan bir video...
  6. 3miRun

Çözüldü WhatsApp mesajları yedeklemiyor

Whatsappta yedek almaya çalışıyorum ancak yaklaşık 3 saattir aşağıdaki görseldeki gibi
  7. 3miRun

Soru En stabil ve optimize ROM hangisi?

Xiaomi Redmi Note 10 Pro cihazım var ve ROM değiştireceğim. Şu anda Android 13 ve xiaomi.eu 14.0.1.0.TKFMIXM kullanıyorum ancak bataryayı resmen sömürüyor ve çok takılıp kasıyor. Akıcı çalışan, bataryayı silip süpürmeyen bir ROM önerir misiniz? Bugün AOSP Extended'ı gördüm ve bu zamana kadar...
  8. 3miRun

Yardım Google Fotoğraflar Yedeklenen Resimleri Silmiyor

Telefonumdaki ROM'u değiştirmek ve cihazımı rahatlatmak için 1 yılın ardından format edip yeni ROM'lar denemek istiyorum bu yüzden bütün her şeyimi birkaç gündür yedekliyorum. Görsellerde de görüldüğü üzere Google Fotoğraflar'a resimlerimi kaydettim ve cihazda yer aç butonundan cihazımda yer...
  9. 3miRun

Soru En iyi ROM

Xiaomi Redmi Note 10 Pro cihazım var, bu telefon için en iyi performansı, en uzun batarya süresini ve en hatasız kullanımı hangi ROM sağlar?
  10. 3miRun

Yardım TWRP şifreli dosyalar

BURADAKİ linkteki Rom'u cihaza yükledim ancak OrangeFox Recovery'deki bütün klasörler şifreli, ne yapmam lazım (Android 12)? Edit: Sanırım Android 12 için decryption olmamış ancak benim kendi kullandığım cihaz Android 13 ve OrangeFox'taki veriler şifreli değil.
  11. 3miRun

Yardım Cihazınız bu sürümle uyumlu değil

Uygulama indirirken bazılarında bu uygulama cihazınızla uyumlu değil diyor çözümü nedir acaba?
  12. 3miRun

Yardım Aşırı pil tüketimi

Telefonun şarjı çok hızlı bitiyor, sabah 8den akşam 5e zor dayanıyor (tüm gün pil tasarrufu açık ve telefonu çok kullanmıyorum) Ek'lere saat 2-8 arası kullanımı koydum, bu saatler arası uyuyordum ve pil kullanımını görüyorsunuz İnstagram vb. hiç kullanmamış olmama rağmen pil tüketimini...
  13. 3miRun

Yardım Arama sorunu

İyi forumlar, Model: Note 9S Android: 10QKQ1.191215.002 MIUI: MIUI Global 12.0.1(QJWINXM) Greeshan edition IMEI repair yapılmış cihaz Cihazımda sabahtan arama sorunu yaşıyorum, birisini aradığım zaman telefon çalmadan kapanıyor. Başkası tarafından arandığı zaman gözüküyor anca telefonu...
  14. 3miRun

Çözüldü Ses sorunu

Herhangi bir şeyde ses 3 saniye çalıyor sonra 2 saniye video donuyor ve ses kesiliyor. Bir anda oldu, 2 saattir düzelmedi ne yapmam gerekiyor? 1683356804 Arkadaşlar sorunu çözdüm, Google asistanı açıp OK Google özelliğini kapatınca düzeldi.
  15. 3miRun

Yardım Fastboota düşüor

Magisk yüklü gözükmüyordu ben de orangefox'tan magiskin son sürümünü yükledim telefon hep fastboota düşüyor yardım eder misiniz
Üst Alt