34ca17 kullanıcısının son içeriği

1. 3

Yardım Mi 9t Isınma ve Şarj sorunu

Ciddi söylüyorum güncelleme yapmayın. Hemen dayanamıyoruz güncelleme geldimi. Kimisinde sorunlar devam ederken, kimisinde geçiyor. Xiaomi telefon aldığınızda, aldığınız sürüm ile kullanın. Redmi Note 7 aldığımda bunu yaşadım. 10.3.10 güncellemesinde şarj hızlı gitmeye başladı. Yaklaşık 1-2 aydır...
  2. 3

Yardım Redmi Note 7 sorunlar

redmi note 7 nin beğendiğim özelliklerinden birisi pil/şarj performansı olduğu için almıştım. ağustos sonunda gelen 10.3.10 güncellemesinden sonra zaten şarjı hızlı gitmeye başladı. ondan öncesinde 10 saat ekran süresi alıyordum %30 şarjlarda felan. youtube üzerinden 3 saat aralıksız dizi...
  3. 3

Yardım miui 10.3.10 dan 10.3.6 ya dönüş

mevcut 10.3.10 miui sürümünde şarj biraz daha hızlı gitmekte. bir önceki sürüm olan 10.3.6 sürümünde pil durumu daha iyiydi. 10.3.6 sürümünü indirip telefona kurup 10.3.6 sürümünü kullanabilir miyim? bu kurulum bir sorun oluşturur mu? yeni gelicek güncellemeye güvenemediğim için böyle bir...
  4. 3

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

redmi note 7 aldığımda mutluydum çünkü çok güzel pil performansı vardı. youtube 3-4 saat video izleyip %20 civarı şarjın gitmesi çok iyiydi. fakat 10.3.10 güncellemesi işi berbat etti. umarım bu güncelleme ile bu pil sorununa büyük oranda çözüm bulunur. telefonu satıp yeni redmi note 7-8 alıp...
  5. 3

Yardım Redmi note 7 şarj sıkıntısı

Malesef ben, sen ve bizim gibi arkadaşlar bu sorunu çözecek ilk güncellemeyi beklemek zorunda. Bu sorun çözüldükten sonra, artık güncelleme yapmama kararı aldım. Çünkü araştırdığım ve anladığım kadarı ile; gelen güncellemeler telefon için iyi de olabiliyor kötü de (şuanki mevcut olan durum gibi)...
  6. 3

Telefona format atarsam eski sürüme dönebilir miyim?
  7. 3

Selam arkadaşlar, telefonu %100 şarj ediyorum ve kabloyu çıkartıp pil tasarrufu moduna alıyorum. Yaklaşık 5 dakika içerisinde (bu sürede telefon kilitli halde hiçbir işlem yapmadan) %99 olmakla birlikte, ekran açıkken 2-3 dakika kadar basit uygulamalara felan girince %98 düşüyor. Ayrıca telefon...
Üst Alt