Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sabah baktığımda güncelleme gelmişti 1 saat sonra bir baktım güncelleme yok yani geri almışlar
1573832195
yükleyemedim sonradan baktım güncelleme yok yazıyor
merhaba değerli ailem bende bir MIUI sever olarak buradayım ve sizler için oto ekspertiz işini yapıyorum sayfadan siteden bu konuyla ilgili yardımcı olacağım herkese İstanbul Maltepe'de yardımcı olabilirim sevgiler :)
Bu kadar heyecanla sabırla bekliyoruz ama güncellemeyi yükledikten sonra eminim ki buraya miu11 sorunları adlı başlıklar açmaya başlarız ;) Ayrıca bu güncelleme ile ne gibi değişiklikler olacak çok merak ediyorum hep birlikte bekliyoruz bugün yarın gelir eli kulağında :)
o zaman tartışabiliriz çok şey yaşadım garanti olayı tamamıyla yalan sıfır sanıp aldığın cihazların nasıl sıfırlandığını bile bilmeden yazmamalısın en iyi garanti kendi tamir ettiğimiz şeydir çünkü apple parçaları pahalı servis de öyle garantiye giden aynı gelmiyor güven asla olamaz
garanti kısmına çok takılmayın telefon apple da olsa samsung da olsa garanti sana istediğin sonucu vermez.Garanti var diye oh demeyin çoğu şeyi kullancısı hatası der size mal ederler arkadaşlar