34apo kullanıcısının son içeriği

1. 34apo

MIUI 11 Note 5 için beklenen güncelleme

sabah baktığımda güncelleme gelmişti 1 saat sonra bir baktım güncelleme yok yani geri almışlar 1573832195 yükleyemedim sonradan baktım güncelleme yok yazıyor
  2. 34apo

hocam öyle dedin valla güncellemeyi geri almışlar bende durum çubuğu uyumlu bulmak zor ya orijinal kalsın istiyor sistem herhalde
  3. 34apo

Mecbur MIUI ne yollarsa yüklüyoruz inşallah düzelir o zaman
  4. 34apo

ahaa bismillah başladık noldu ki pişmansın
  5. 34apo

Merhaba MIUI ailesi bir redmi note 5 kullanıcısı olarak güncellemeyi almış bulunmaktayım herkese hayırlı olsun
  6. 34apo

Sohbet Sohbet köşesi

merhaba değerli ailem bende bir MIUI sever olarak buradayım ve sizler için oto ekspertiz işini yapıyorum sayfadan siteden bu konuyla ilgili yardımcı olacağım herkese İstanbul Maltepe'de yardımcı olabilirim sevgiler :)
  7. 34apo

Haber Redmi note 5 MİUİ 11!!

Bu kadar heyecanla sabırla bekliyoruz ama güncellemeyi yükledikten sonra eminim ki buraya miu11 sorunları adlı başlıklar açmaya başlarız ;) Ayrıca bu güncelleme ile ne gibi değişiklikler olacak çok merak ediyorum hep birlikte bekliyoruz bugün yarın gelir eli kulağında :)
  8. 34apo

Yardım Dosya biçimi desteklenmiyor veya dosyalar hatalı

olabilir mi clouddan çıkış yap dene olmassa yaz bana
  9. 34apo

Soru Redmi note 5 mıuı11

merhaba arkadaşlar redmi note 5 için mıuı 11 güncellemesi ne zaman gelecek bilen var mı?
  10. 34apo

Soru Fabrika Ayarlarını Sıfırlarsam İmei Gider Mi?

Merhaba telefonu sıfırlarsan imei gitmez gönül rahatlığıyla sıfırlayabilirsiniz
  11. 34apo

Yardım Çöp Kutusu Sorunu

mi clodun açık olması lazım diye biliyorum
  12. 34apo

Yardım Telefon uyku moduna geçmiyor

bende güncellemeden sonra aynı sorunu yaşadım sıfırladım sıfırdan kurdum düzeldi çok can sıkma takıntı yapma şarj konusu düzelir :)
  13. 34apo

Yardım Telefon uyku moduna geçmiyor

4.5g ile ilgili değil telefonu sıfırla ve açık uygulamalarını sık açıp kapatma ayrıca sıfırla düzelir
  14. 34apo

Sohbet Redmi Note 5 - Ekran Adiliği

o zaman tartışabiliriz çok şey yaşadım garanti olayı tamamıyla yalan sıfır sanıp aldığın cihazların nasıl sıfırlandığını bile bilmeden yazmamalısın en iyi garanti kendi tamir ettiğimiz şeydir çünkü apple parçaları pahalı servis de öyle garantiye giden aynı gelmiyor güven asla olamaz
  15. 34apo

Sohbet Redmi Note 5 - Ekran Adiliği

garanti kısmına çok takılmayın telefon apple da olsa samsung da olsa garanti sana istediğin sonucu vermez.Garanti var diye oh demeyin çoğu şeyi kullancısı hatası der size mal ederler arkadaşlar
Üst Alt