Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar Xiaomi redmi S2 cihazımız var telefonda bir sorun oluşmuştu fakat kameryla ilgisi yoktu telefon garanti den geldikten sonra kamera bulanık ve kötü çekmeye başladı ve sinir bozucu neden böyle oldu ve nasıl düzeltilir sıfırlasam düzelir mi yardımcı olun lütfen
Merhaba arkadaşlar iyi günler ben Xiaomi cloud u kapatmak istiyorum ama silmek istemiyorum yani artık kapatıp fotoğraflarımin oraya gitmesini istemiyorum lütfen yardım edin
Merhaba arkadaşlar cihazım redmi note 9s ekran kaydı alınca FPS düşer gibi oluyor yani kasıyor ve ses de videodan önce veya sonra geliyor kasma sorunu beni çok rahatsız ediyor lütfen yardım edin
Merhaba arkadaşlar cihazım redmi note 9S 12.0.2.0 cihazımı sıfırlamadan önce görüntülr ve video kısmına tıklaniyordu fakat cihazımı sifirladiktan sonra tıklanmıyor lütfen yardım edin
Merhaba arkadaşlar cihazımı yeniden başlatinca şarjım sürekli eksiliyor telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamama rağmen sorun devam ediyor lütfen yardım edin
Merhaba iyi akşamlar Xiaomi redmi note 9 s kullanıcısıyim kilit ekranı kısmında saat stili seçme yerinde cihaz sahibi bilgisi kilit ekranında görüntüle diye bir kısım var yazmama rağmen Kilit ekranında cihaz sahibi bilgisi gözükmüyor ne yapmam lazım yardım eder misiniz
Burda yazan ram miktarının soldaki kısmı yani 1.1 GB yazan yer kullandığım ram miktarı mı acaba yoksa kullanılabilir ram mi kullanılan diye biliyorum ama sormak istedim
Bı sorum olacaktı arkadaşlar telefonu MIUI 12 yapinca yeni kontrol paneli geldi biliyorsunuz ama bende yeni kontrol panelini aşağı çekince kasmalar oluyor özellikle telefon ilk açılinca aşırı kasıyor kontrol paneli sizde bı dener misiniz eskisinde olmuyor şu Ne yapmam lazım yardım edin lütfen
Merhaba bir sorum olacak bu bölüm böyle mi olacak acaba yanlışlık var mı sıfırlaya basınca hiçbiri seçili olmuyor hangi şekilde durmalı lütfen yardım edin
Merhaba sevgili arkadaşlar. Annemde Xiaomi redmi S2 model telefon var bende ise Xiaomi redmi note 9S var yani benimki daha iyi ama nedense annemin telefonu kilitleyip açma sesi benimkinden çok çıkıyor anlayamadım gitti halbuki benim telefonum daha üst lütfen yardım edin