Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet veri miktarı artmıştı ve temizledim durdurdum. Suanlik sıkıntı yok parmakizi çalışıyor.bunu da kaldıralım olmadı program ile.
Kesinlikle bize ham güvenilir bir rom lazım.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte bu beklenen cevap [emoji4] teşekkür ederim. Sizler yüzde kaç kullanıma kadar düşürdünüz android sistemi. Ve ilk sayfaya ekliyor musunuz deneyip sorun görmediklerinizi?
Son olarak silecegimiz şeyin yedeğini almak mümkün mü? Baktık problem çıkıyor geri yükleyip sorunu çözelim
MI 8...
Sildiniz mi pasif mi yaptınız? Pasif yaptıysanız kapatıp açınca eski halini alıyor. Bunu kalıcı yapamıyorum ben
Evet silinmesi gerekenleri sildim ama bazı kısımlar yok orada. Ekte gösterdiğim bölüme direk ulaşabileceğim bir app var mi nasıl yaparız? Çünkü bunladan bazılarını kapatınca android sistem %6-8 oluyor. Bunlara dokunmayınca 12-13..
Cihazı kapatıp açınca arka plan etkinlikleri normal halini alıyor sanırım. Bu arka planı devamlı hale nasıl getiririz?
Elinize sağlık bu arada. Şarj sürem uzadı..