225225 kullanıcısının son içeriği

1. 225225

MIUI 12 Mi 9t için Android 10 rom önerisi

Mi 9t için Android 10 rom önerir misiniz. Kararlı rom istiyorum her hafta güncellemek istemiyorum. Telefonda oyun oynamiyorum sosyal medyadayim sadece, ona uygun bir rom var mı bilmiyorum ama önerilerinizi bekliyorum. AOSP istemiyorum. Şuan stock rom kullanıyorum 12.0.9 sürümü.
  2. 225225

Yardım Mi 9t şebeke sorunu

Selamlar telefonum mi 9t Xiaomi turkiye garantili 12.0.9 güncellemesinden sonra şebeke sorunu oluşmaya başladı. Hattım türk Telekom başka telefonda bir sıkıntı yok fakat kendi telefonumda sıkıntı yaşıyorum. Şuan 12.1.4.0 güncellemesi var fakat ben guncellemiyorum çünkü android 11 e güncelleme...
  3. 225225

Soru Kaçak iPhone alıp telefoncuda yıllık kayıt attırmak

Merhabalar, kaçak iPhone 11 alıp yıllık kayıt attırıp kullanabilir miyim ? Bugün bir telefoncu bana öyle dedi, yıllık veya 2 6 8 aylık kayıt yaptırıyorlarmis ve telefon kaçak olduğu için daha ucuza geliyormuş. Telefonun kapanma ihtimali var mı? Kapanırsa actirabilir miyim ?
  4. 225225

Gcam Mi 9t android 10 gcam önerisi

Bir çok gcam denedim bazılarında hiç açmıyor bazıları videoyu kaybetmiyor bana android 10 için gcam önerisinde bulunabilir misiniz? Telefonum mi9t/k20 64 gb
  5. 225225

Yardım MIUI 11 den MIUI 12 geçiş sonrası aynı kaldı

mıuı 11 den 12 ye geçiş yaptım ama yeni parmak izi animasyonu yok super wallpaperlar yok. Foruma baktım ama bulamadım çözümünü. Neden böyle oldu acaba
  6. 225225

Yardım İnstagram düzelmezse telefonu satacağım artık

Merhaba, mi 9T cihazım var Instagram'da story atmak istediğimde galeride güzel gözüken fotoğraf leş gibi çıkıyor. Aynı yerden iPhone 7 ile çekip story atınca cam gibi oluyor story. Bu soruna çözüm yok mu? Satacağım yoksa bu telefonu bu kadar leş bir Instagram optimizasyonu olamaz. ROM yüklesem...
  7. 225225

Soru Mitool vs twrp ile rom kurma

Merhabalar, rom kurmak istiyorum. 2 yöntem gördüm biri mitool diğerinde Twrp ile rom kurma. Sizce hangisini tercih etmeliyim aralarındaki farklar neler.
  8. 225225

Soru Mi 9t eu rom

Mi 9t ye eu rom beta yüklesem OTA dan güncelleme alabiliyor muyum?
  9. 225225

Soru Rom sonrası garanti olur mu?

Merhabalar, telefonum Xiaomi türkiye garantili. Telefonuma rom yüklemek istiyorum bildiğim kadariyla yükleyince telefon garanti dışı kalıyor. Ben romu yüklesem daha sonra garantiye yollamak zorunda kaldığımda telefonu geri garantiye sokabilir miyim? Rom yüklemek istememin sebebi romlarin daha...
  10. 225225

Soru MIUI 11.0.50

MIUI 11.0.5.0 sürümünde şarj performansı nasıl bende 11.0.1.0 var sizce bu sürümden 11.0.5.0 a gecmelimiyim?
  11. 225225

Yardım Mi 9t pil sorunu

Merhabalar, Mi 9t kullanıyorum. Sürümüm 11.0.1.0 android 9 Xiaomi Türkiye garantili aldım telefonumu gayet memnunum pil performansı dışında. Günde 6 7 saatten fazla ekran süresi alamıyorum, oyun oynamıyorum sadece Instagram twitter WhatsApp kullanıyorum. Cihazımı pc ye baglayip gereksiz...
  12. 225225

Yardım Mi 9t titreşim açma

Mi9t kullanıyorum bildirim gelince sadece titremesini ses çıkarmamasinu istiyorum. Böyle bir ayar var mıdır?
  13. 225225

Yardım Mi 9T ÖN KAMERA

Kendi kamerasiyla on kamerayı kullandığım zaman sanki sulu boya gibi çekiyor yüzüm doğal çıkmıyor. Gcam ile çekilince doğal cikiyorum. Sanki yüzüme guzellestirme uyguluyor, makyaj uyguluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. Andorid 9 11.0.1.0 sürümünü kullanıyorum.
  14. 225225

Yardım Mi 9T Gcam Önerisi

Mi 9t için bana GCAM önerir misiniz? Bir çok konuya baktım ama hangisini yuklemem gerektiğine karar veremedim. Ayarları nasıl yapmalıyım?
  15. 225225

Yardım Mi 9t Yedekleme

Merhabalar, telefonumu yedeklemek istiyorum. Telefonum garantili bilgisayarımda var. Mi PC suite yedekleyebilir miyim? Başka yedekleme yöntemleri var mı?
Üst Alt