Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 13t pro için ön kamerayı kapatmayan ekran koruyucu arıyorum. İnternetteki ekran koruyuculara baktım fakat yorumlar tutarsız. Kırılmazlığı mühim değil sadece ekranı çiziklerden korusun yeter. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar, cihazım mi 13t pro normal kamera uygulaması ile ön kamera için şikayetim yok çünkü xiaominin bu konuda iyi olmadığını biliyorum fakat başta instagram, whatsapp hatta gcam olmak üzere bütün uygulamalarda çektiğim fotolar daha düşük megapiksel değerleri ile kaydediliyor. Eski telefonum...
Teşekkür ederim,deneyeceğim.
1571734447
İşlemi yaptım orjinal recovery açıldı fakat kırmızı yazı yok.
1571734539
Telefonu yeniden başlatınca da otomatik olarak orjinal recovery açılıyor.
Lütfen yardım edin.Daha önceden root yapmıştım fakat gelen güncellemeyi yüklediğim için eski root gitmişti.Yeniden yaptım sorunsuz kullanıyordum ama telefonu yeniden başlattıktan sonra fastboot ekranında kaldı.En azından twrp arayüzüne girebiliyorum.Bunu nasıl çözebilirim?
Merhabalar ben bütün adımları tekrar tekrar izledim fakat bootladıktan sonra telefon mi ekranında kalıyor.Ses kısma ve güç tuşlarına tekrar basınca normal açılıyor,yardımcı olabilir misiniz?