21mete23 kullanıcısının son içeriği

1. 2

Yardım mi 13t pro için ekran koruyucu önerisi

Mi 13t pro için ön kamerayı kapatmayan ekran koruyucu arıyorum. İnternetteki ekran koruyuculara baktım fakat yorumlar tutarsız. Kırılmazlığı mühim değil sadece ekranı çiziklerden korusun yeter. Şimdiden teşekkür ederim.
  2. 2

Yardım Mi 13T Pro uygulamalar ve gcam ile düşük ön kamera kalitesi

Merhabalar, cihazım mi 13t pro normal kamera uygulaması ile ön kamera için şikayetim yok çünkü xiaominin bu konuda iyi olmadığını biliyorum fakat başta instagram, whatsapp hatta gcam olmak üzere bütün uygulamalarda çektiğim fotolar daha düşük megapiksel değerleri ile kaydediliyor. Eski telefonum...
  3. 2

Yardım Redmi Note 5 fastboot ekranı sorunu.

Sorunu çözdüm.TWRP ekranından sistemi sıfırladım ve romu yeniden kurdum dosyalar gitti fakat yedek aldığım için fazla bir kaybım olmadı.
  4. 2

Yazmayı unutmuşum facepalm~~ ayrrıca telefon kendi kendini recovery modunda yeniden başlatıyor.
  5. 2

Teşekkür ederim,deneyeceğim. 1571734447 İşlemi yaptım orjinal recovery açıldı fakat kırmızı yazı yok. 1571734539 Telefonu yeniden başlatınca da otomatik olarak orjinal recovery açılıyor.
  6. 2

Lütfen yardım edin.Daha önceden root yapmıştım fakat gelen güncellemeyi yüklediğim için eski root gitmişti.Yeniden yaptım sorunsuz kullanıyordum ama telefonu yeniden başlattıktan sonra fastboot ekranında kaldı.En azından twrp arayüzüne girebiliyorum.Bunu nasıl çözebilirim?
  7. 2

Rehber [Note 5 Ai-Pro] Kalıcı Twrp Kurma Yöntemi [Whyred]

Merhabalar ben bütün adımları tekrar tekrar izledim fakat bootladıktan sonra telefon mi ekranında kalıyor.Ses kısma ve güç tuşlarına tekrar basınca normal açılıyor,yardımcı olabilir misiniz?
Üst Alt