Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır herhangi bir ayar kesinlikle yok. O zaman tüm romlar çin tabanlı diyelim. Çin tabanlı romlarda çalıştiramıyorum.
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eu rom tabanlı rom olduğu için söyledim bu arada eu stabil 10.3.15 romunu da denedim revolusion 9.9.21 romunu da denedim aynı sorun devam ediyordu. Şuan global roma flashladım sorun ortadan kalktı. Fakat global romda kalmak biraz riskli ve sıkıcı malum ondan dolayı bir çözüm arıyorum
Arkadaşlar
mi9t kullanıyorum. Sürümün ise miroom 9.8.15. Bluetooth kulaklık ile eşleştirdiğmde nedense mikrofonunu algılamıyor. Başka telefonda denedim herhangi bir sorunu yok. Acaba bir ayarı falan mı var yardımcı olur musunuz?
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Attığınız şeyde sorduğum şeyin cevabını alamadım. Benim söylediğim şey magisk hide yaptığım halde bu hatayı almaya devam ediyorum başka bir çözümü var mı acaba ?
Arkadaşlar bu tarz uyarılar alıyorum program aracılığı ile bunu geçiştirme gibi bir şey var mı acaba. Magisk hide ile denedim fakat aynı sorun devam ediyor
Arkadaşlar bir adet site vardı çin - global - eu - diğer customun hepsinin aynı anda son sürümlerini ve indirme linklerini gösteriyordu onu bilen var mı acaba
Aslında seçtim fakat tam başladı birkaç saniye sonra farkettim seçtim sonra da korkudan kapaysmadım programı [emoji3] aslında hiç bilmiyorum böyle şeyleri böyle böyle öğreniyorum
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar miflash ile fasboot global yükledim fakat kendi kendine bootloader kilidi kapandı. Ayarlardan tekrar ekledim cihazı sonra miflash uygulamasından girdiğimde böyle bir hata alıyorum şuan telefon global sürümde bir sorun olur mu bu bootloader açılana kadar