1zy kullanıcısının son içeriği

1. 1

Soru Kulaklığın mikrofonunu görmeme.

Hayır herhangi bir ayar kesinlikle yok. O zaman tüm romlar çin tabanlı diyelim. Çin tabanlı romlarda çalıştiramıyorum. Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. 1

Eu rom tabanlı rom olduğu için söyledim bu arada eu stabil 10.3.15 romunu da denedim revolusion 9.9.21 romunu da denedim aynı sorun devam ediyordu. Şuan global roma flashladım sorun ortadan kalktı. Fakat global romda kalmak biraz riskli ve sıkıcı malum ondan dolayı bir çözüm arıyorum
  3. 1

Yardım Bootloader Kapatma

Mi flash ile global romu clear all and unlock seçili iken flashlarsanız global rom yüklenip bl kilidi kapanmış olur
  4. 1

Global rom ile flashladım sorunsuz görüşme yapıyorum sorun sanırım eu romda bir ayar vs bir şey. Fikri olan paylaşabilir mi
  5. 1

Sorunun çözümünü hala bulamadım maalesef telefonu sıfırlayıp başka rom atmayı bile denedim Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. 1

Arkadaşlar mi9t kullanıyorum. Sürümün ise miroom 9.8.15. Bluetooth kulaklık ile eşleştirdiğmde nedense mikrofonunu algılamıyor. Başka telefonda denedim herhangi bir sorunu yok. Acaba bir ayarı falan mı var yardımcı olur musunuz? Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. 1

Rom Redmi K20 / Mi 9T - Xiaomi.eu v9.8.15 Beta ve v10.3.15.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar bu lanet olası telefona neden beta güncellemesi 3 haftadır gelmiyor acaba
  8. 1

Rehber TWRP Yedekle/Backup Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)

createTarFork() process ended with ERROR=255 yedeklerken şöyle bir hata alıyorum çözümü nedir acaba
  9. 1

Rom Redmi K20 / Mi 9T - Xiaomi.eu v9.8.15 Beta ve v10.3.15.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar 9.8.22 çıktı ama mi9t versiyonu çıkmadı hala sebebi ne olabilir? Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. 1

Yardım Uygulamarın rootu tespit etmesi

Attığınız şeyde sorduğum şeyin cevabını alamadım. Benim söylediğim şey magisk hide yaptığım halde bu hatayı almaya devam ediyorum başka bir çözümü var mı acaba ?
  11. 1

Yardım Uygulamarın rootu tespit etmesi

Arkadaşlar bu tarz uyarılar alıyorum program aracılığı ile bunu geçiştirme gibi bir şey var mı acaba. Magisk hide ile denedim fakat aynı sorun devam ediyor
  12. 1

Yardım Telefonumu açamıyorum yardım lütfen

Arkadaşlar bir adet site vardı çin - global - eu - diğer customun hepsinin aynı anda son sürümlerini ve indirme linklerini gösteriyordu onu bilen var mı acaba
  13. 1

Aslında seçtim fakat tam başladı birkaç saniye sonra farkettim seçtim sonra da korkudan kapaysmadım programı [emoji3] aslında hiç bilmiyorum böyle şeyleri böyle böyle öğreniyorum Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. 1

Arkadaşlar miflash ile fasboot global yükledim fakat kendi kendine bootloader kilidi kapandı. Ayarlardan tekrar ekledim cihazı sonra miflash uygulamasından girdiğimde böyle bir hata alıyorum şuan telefon global sürümde bir sorun olur mu bu bootloader açılana kadar
  15. 1

Şuan telefon bomboş görünüyor magisk ile flashladım şimdi eu kurmayı deneyeceğim
Üst Alt