Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar allah için yardım edin ya telefon sürekli açılıp kapanıyor ısınıyor ısınmasını geçtim açılıp kapanmasa yeter bitirdi android 10 brni ya yardım edin lütfen.
Arkadaşlar miui 11 de instagrama hikayeye video atarken 15 sn den sonrasını atmıyor ve hata veriyordu miui 12 de devam ediyor mu aynı hata forumda bazı yerlerde geçti diyenler var ama ona göre miui 12 rom atıcam.
Arkadaşlar android 10 gönderdiler mi a3 e aylardır telefonu haşat ettiler artık bıkkınlık geldi lütfen yardım eder misiniz android 9 a dönmek istiyorum yardım edermisiniz çıldırıcam artık.
Arkadaşlar en iyi ekran süresi aldığınız rom nedir şu anki ekran süresinden hiç memnun değilim her güncellemeyle daha da kötüleşiyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Arkadaşlar bildiğimiz gibi mi a3 android 10 güncellemesiyle canavar gibi telefonu pert ettiler android 9 a dönebileceğim bir yol var mı?
Yardım ederseniz çok sevinirim.
Arkadaşlar mi 9t kullanıcısıyım gcam ve stock ikisininde ön kamerası çok kötü resimleri çok keskinleştiriyor hem yaşlı gösteriyor hemde suratı çok pürüzlü hale sokuyor.
Sizde de böyle mi bir yardım edin allah aşkına