1dost kullanıcısının son içeriği

1. 1dost

Yardım Xiaomi 13 telefonuma bir haller oldu YARDIM

Telefonumu dün akşam kapatıp 2 saat sonra açtığımda bazı internet sitelerine hiç girmediğine, bazılarının ise yarım açılırmış gibi yapıp kaldığını gördüm. Galerideki fotoları tıkladığımda büyük hallerini görmek için yine açmıyor tepki yok. Telefonun kendi müzik uygulamasındaki dahili mp3leri...
  2. 1dost

Yardım Eu rom tema uygulaması yerine global tema uygulaması

Arkadaşlar eu romda tema uygulaması içindeki temaların bir kısmı çince olduğu için kullanımda sorun oluyor. Eu Roma globaldeki tema uygulaması yüklenebilir mi?
  3. 1dost

Çözüldü Bilgisayar Telefonu Görmüyor Hatası Çözümü [VİDEOLU]

Arkadaşlar kesin çözüm. Hem de çok basit. Videoyu izleyin. Konuya bir <3 atarsınız artık.
  4. 1dost

Yardım Uygulama simgesi değiştirme

Arkadaşlar vancedin simgesini YouTube normal simgesiyle nasıl değiştirebilirim?🧐
  5. 1dost

Yardım Mi10T pro PC görmüyor

Merhaba arkadaşlar cihazı bir türlü pcye bağlayamadım dosya aktarımı seçtiğimde hiç birşey olmuyor foto aktarımını seçersem sadece cihazın dcim klasörünü açıyor çözümü bilen varsa müteşekkir olurum iyi forumlar.
  6. 1dost

Çözüldü Xiaomi.eu romda Mi tarayıcı depolama izni vermek.

Bu romda izin kısmında tarayıcı yok maalesef. Nasıl depolama izni verebiliriz? Düzenleme: Tarayıcının tüm verilerini sildim , deaktive ettim sonra tekrar etkinleştirdim. Somra tekrar video indirirken sordu kabul ettim.bu şekilde çözmüş oldum
  7. 1dost

Soru Mobil veriden konum bulma

Merhabalar, telefonumun mobil veriyle konumu bulmasını nasıl sağlarım? Eskiden konum açmadan mobil veri yardımıyla hava durumu uygulaması konumumu bulurdu.
  8. 1dost

Yardım Mi Mail uygulamasında gmail sorunu

Eu romda yer alan miuinin kendi mail uygulamasında Hotmail vs eklenirken Gmail kullanamıyorum. Bir çözümü var mıdır acaba?
  9. 1dost

Yardım Mi 9SE Band20 ve 2G Çözüm Denemesi Yardımınız Gerekiyor

Telefon bu sayede çöp benim gözümde ;(
  10. 1dost

Yardım Adımsayar

bunu globale ekleyemiyoz mu
  11. 1dost

Soru Xiaomi Mİ 9 SE Global Vs Çin Versiyon

Hasan Bahar'dan aldığım Mi9 se tel üzerindeki imei ile kutu üzerindeki aynı değil. Acaba bu telefon global mi nasıl öğrenebilirim?
  12. 1dost

Yardım Mİ 9 SE 4g sorunu

2gde sorun var bende de
  13. 1dost

Rehber MI 9 SE Alacaklar İçin Rehber

Bu telefonda gereksiz Google uygulamalarını nasıl kaldırabilirim?
  14. 1dost

Yardım Mİ 9 SE 4g sorunu

2gde telefon çekmiyor.
  15. 1dost

Yardım MI-Recovery 3.0'dan Çıkamıyorum

aynı sorunu yaşıyorum.
Üst Alt