19sezer kullanıcısının son içeriği

1. 19sezer

Uygulama [ROOT] GhostGMS 👻

Android 15 te çalışmıyor sanırım ya da gms doze ile çakıştı bootloop'a düştü telefon
  2. 19sezer

Mod Turkish-Ad-Hosts Magisk Modülü

Modüle her güncelleme geldiğinde reklamlar çıkmaya başlıyor kaldırıp yüklemek de işe yaramıyor bende. Romu komple wipe yapıp modülü kurunca reklamlardan kurtuluyorum şu anda test sayfasında çalışmıyor olarak gözüküyor
  3. 19sezer

Ad hosts modülü reklamları engellemeyince systemless hosts modülünü yükleyip adaway çalıştırıyodum hocam ama kaldırıyorum şimdi
  4. 19sezer

Hocam biraz önce yeni güncellemeyi de yükledim ama reklamlar çıkmaya devam ediyor sabah kernelsudan magiske geçtim onda denedim orda da aynıydı durum
  5. 19sezer

Modül sadece bende mi reklamları engellemiyor? Son 2 güncellemeden sonra reklamlar çıkmaya başladı
  6. 19sezer

Yardım Redmi Note 13 romlar

İsim değiştirme MIUI 13 le birlikte fixlenmişti sanırım. Logoda kalır o yöntemi denerseniz. Bl açın garanti olsun işiniz.
  7. 19sezer

Yardım Redmi Note 13 romlar

NFC varsa sapphirendir ve Endonezya rom var o cihaz için hocam
  8. 19sezer

Yardım Güncelleme

Dediğim gibi güncelleyip açabilirsiniz hocam 1719349533 Bunu bilemiyorum çünkü güncellemeyi zaten indirmişsiniz şu an gün alırsanız açmak için fastboota girerken güncellemeyi de tamamlayabilir emin değilim yani boşa da beklemiş olabilirsiniz
  9. 19sezer

Yardım Güncelleme

1 aylık bir xiaomi hesabın varsa güncelle. Güncelledikten sonra açabilirsin
  10. 19sezer

Yardım Güncelleme

Konu sahibiyle aynı cihaza sahibim 2 hafta oldu alalı mıuı 14 le geldi bl kilidini açmadan hyperos a yükselttim sonra bl kilidini açmak aklıma gelince eyvah desemde community ile başvurunca 3 gün süre verdi. Aslında çok karmaşık değil ayarlardan başvurmadan önce community üzerinden başvuru...
  11. 19sezer

Yardım Mi10T Ekran Yenileme Hızı Düşüşü

Kernelsu ile çalışmaz mı hocam
  12. 19sezer

Soru Redmi Note 13 4G NFC "sapphiren" icin rom var mi?

Daha Twrp bulamadım romlara bakma fırsatım olmadı
  13. 19sezer

Yardım POCO X3 Pro QCN Düzenleme

Bu kodlarla açılması lazım hocam ayrıca mesaj yazabilirsiniz qcn düzenlemede yardımcı olabilirim
  14. 19sezer

Yardım POCO X3 Pro QCN Düzenleme

Hocam cihaz rootlu ise ADB üzerinden açabilirsiniz. sırasıyla: 1-ADB Shell 2-su 3-setprop sys.usb.config diag,adb
  15. 19sezer

Araçlar APatch - Kernel tabanlı ROOT ve modül yönetim sistemi

Hocam indirdiğiniz custom romun içinde boot.img dosyası bulunuyor onu farklı bir klasöre çıkarın sonrasında apatch uygulamasında çıkardığınız dosyayı yamalayın ve yamaladığınız dosyayı twrp ile flaşlayın
Üst Alt