Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonun orijinal bataryasını değiştirmek zorunda kaldım ama batarya hızlı şarjı kabul etmiyor yani daha doğrusu 25W orijinal şarj aletiyle şarj olmuyor telefon sürekli kendini yeniden başlatıyor, 67W şarj aleti ile bi sorun yaşamıyorum ama işin kötü kısmı 67W şarj aleti yavaş şarj ediyor...
İyi forumlar..
hattıma aldığım hotspot paketini kendim kullanabilirmiyim? Galiba daha önce bununla ilgili bir konuya denk gelmiştim ama şimdi bulamıyorum. Ek paketler fahiş fiyatlarda olunca insan böyle çözümlere yönelebiliyor. Bi yolu varsa denemek isterim.
Kendim IMEI repair yaptığım cihazımda magisk kullanıyordum değiştirmek istedim ve Apatch yükledim kerneli yamalayıp flaşladığımda WiFi, Bluetooth ve mobil veriyi kullanamıyorum yedeklediğim modem dosyasını yüklesem de sorun devam ediyor. Anlamadığım şey daha önce böyle bir sorun yaşamadım yani...
Poco X2 cihazımı Windows 7 32 bit işlemcili bilgisayara bir türlü gösteremedim akşamdan beri kurmadığım driver kalmadı ne yaptıysam olmadı aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt olarak bekliyor cihaz ne yapmam lazım?