Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Modüle her güncelleme geldiğinde reklamlar çıkmaya başlıyor kaldırıp yüklemek de işe yaramıyor bende. Romu komple wipe yapıp modülü kurunca reklamlardan kurtuluyorum şu anda test sayfasında çalışmıyor olarak gözüküyor
Dediğim gibi güncelleyip açabilirsiniz hocam
1719349533
Bunu bilemiyorum çünkü güncellemeyi zaten indirmişsiniz şu an gün alırsanız açmak için fastboota girerken güncellemeyi de tamamlayabilir emin değilim yani boşa da beklemiş olabilirsiniz
Konu sahibiyle aynı cihaza sahibim 2 hafta oldu alalı mıuı 14 le geldi bl kilidini açmadan hyperos a yükselttim sonra bl kilidini açmak aklıma gelince eyvah desemde community ile başvurunca 3 gün süre verdi. Aslında çok karmaşık değil ayarlardan başvurmadan önce community üzerinden başvuru...
Hocam indirdiğiniz custom romun içinde boot.img dosyası bulunuyor onu farklı bir klasöre çıkarın sonrasında apatch uygulamasında çıkardığınız dosyayı yamalayın ve yamaladığınız dosyayı twrp ile flaşlayın