1907mehmetavcu kullanıcısının son içeriği

1. 1

Soru twrpden görünmeyen depolamadan nasıl veri kurtarabilirim

telefon açılmıyor format data yapmam lazım içindeki bilgileri nasıl kurtarırım
  2. 1

Yardım Hyperos systemui plugin yükledim telefon açılmıyor

Eu rom olan telefonuma hyperos systemui plugin yükledim telefon açılıyor dahah sonra trpye atıyor trwpten bunu düzeltebilir miyim ne yapmam gerek
  3. 1

Yardım Mi healty uygulamasını güncelleyemiyorum

1636449179 Resimdeki gibi bir hata alıyorum
  4. 1

Rom Hatalı zip

Merhabalar telefonuma twrp üzerinden eu rom kurmaya çalışıyorum şuan global romda ne yaptıysam eu rom kuramadım sürekli hatalı bozuk zip diye hata veriyor silip tekrar yükledim zip dosyasını sonuç aynı çözümü yokmu bu işin
  5. 1

Yardım Hatalı rom

mi 10 t telefonuma bunu yüklemek istedim hata verdi sebebi nedir
  6. 1

Çözüldü Play Sertifika sorunu

Play Sertifika hatasından dolayı Google hesabı açamıyorum uygulama indiremiyorum çözümü nedir
  7. 1

Soru Hard reset atarsam silimecek olan şeyler?

Mi 9 se kullanıyorum hard reset atmak isityorum imei kayıtlı ,efs yedeği mevcut hard rset atarsam bootlader kilidi kapanır mı trwp silinir mi .hard reset atmak isityorum fakat bootlader kapanırsa trwp yüklemek de zorlaşacak
  8. 1

Yardım Nfs injektördeki ayarlar

Burdaki ayarlar ne anlama geliyor bilen var mı
  9. 1

Yardım Band 20 açık fakat cihaz 4.5g ye uyumlu değil diyor

Cihazım mi 9 se imei repairle band 20 yi açtım fakat resimdeki gibi bir sorun var
  10. 1

Çözüldü Magisk modül yüklenmiyor

Bunun çözümü nedir modül doğru fakat hata veriyor
  11. 1

Yardım Dolby kurunca kablosuz kulakta gecikme oldu

Merhaba herkese,Dolby kurdum telefonuma fakat kablosuz kulaklığımda oyunds gecikmesi artı çözümü varmıdır
  12. 1

Soru Dolby mi12

Miu 12 ye uygun dolby modülü var mı miu11 de kurduğum modül durdulurdu diye hata veriyor
  13. 1

Soru Mobil veri için modül var mı

Mobil veririn daha iyi çekebilmesi için modül ya da program vs var mı
  14. 1

Yardım Dolby kurmak istiyorum

Cihazım mi 9 se dolby kurmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim modülü buldum ama eski bir modül sanırım günceli yok oda hatalı çalışıyor .rom eu stabil miu 11
  15. 1

Rom Eu rom stabil

Eu romun stabilinde çin sürümünü buldum globali var mı yoksa sadece böyle mi 1590903523 Cihazım mi 9 se
Üst Alt