1907.senel kullanıcısının son içeriği

1. 1

Soru Çin'de Hydrogen OS yerine Colos Os'a geçilmesi?

Merhaba hocam; Acaba 7T Pro cihazlarda ColorUs güncellemesi alır mı?
  2. 1

Yardım Mi 10T Pro Vowifi

Teşekkürler hocam deneyip dönüş yapican:)
  3. 1

Yardım Mi 10T Pro Vowifi

Nasıl yapılıyor hocam detaylandir mısınız
  4. 1

Video Video Araç Kutusu

Netflix Amazon YouTube Chrome vs. Gibi video izlerken tazeleme hızınızı arttırmaya çalışan bir özellikten bahsedicem. Bu ayar sesteki netlikten tutun anlık video düzenlemeye kadar bir çok pratik işlem sunuyor. Hemen konuya giriyorum; Ayarlar/Video araç kutusu yazın çıkan seçeneklerden...
  5. 1

İpucu Mİ 10T/PRO Ekran Süresi Paylaşımı

Hocam bl açınca androidlerde cachelerde falan şişme yapıyormuş dokunmaktikten tutun yaptığıniz bütün işlemleri system dosyasında saklıyor root gezgini ile düzenli silinirse onlar sıkıntı olmuyormuş? Root gezgini nedir nasıl yapılacağı bulamadım yabancı telegram kanalında dönen konuşma 1613421431...
  6. 1

Rom eea mi ? Bildiğim kadarıyla stabil a11 globala çıkmadı daha
  7. 1

MIUI 12 Mi 10T / Mi 10T Pro - EEA Avrupa Kararlı Rom [Android 11] V12.1.2.0.RJDEUXM İndirme Bağlantıları

Nasıl kuruldu anlatmıyor ki siz bakıp nasıl incelediniz bu konuyu
  8. 1

One beta linki var mı ? + Eu dan ne farkı var hocam? Teşekürler
  9. 1

Oyun Mİ10T Pro OTG sorunu

Tuslarda falan milisaniye de olsa hiç gecikme oluyor mu
  10. 1

Güzel çözünmüş hocam Tebrikler. Böylelikle bütün oyunları seri şekilde oynayabiliriz
  11. 1

Rom Mi 10T-Mi 10T Pro-Miui 12.6 -21.10.20 Android 11-Eu Beta Weekly Rom

Bir önce ki sürüm kurulu son sürüm chanlog bulup bakamadım öyle bir çok farkı mi + En son twrp var üstüne güncelleme nasıl yapicam
  12. 1

Son durum nedir hocam kendimce çözüm buldum ama stabil değil
  13. 1

Aktivasyon yaptım aynı aynı fark eden bir şey yok. Kablosuz klavye tek set olunca tam sonuç alınıyor sanırım Sizin miu ve andorind sürüm kaçtı hocam?
  14. 1

Merhabalar; Önce ki cihazım Mi9T sorunsuz OTG ile mouse klavye oyun atabiliyordum Fakat 10T PRO da global olsun eu rom olsun ne zaman cihaza OTG taksam cihaz çift mouse klavye görmeye başladı. Şu anlık bir çözüm bulamadım. Yardımcı olabilircek var mı?
Üst Alt