Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamun aleykum arkadaşlar mi 9 se telefonum edl moduna girdi telefon kapalı acılmıyor bilgisayarda 9008 olarak görünüyor bootloder kilidi acıktı kapanmadan önce bu telefonu nasıl kaldırabiliriz arkadaşlar yardımcı olur musunuz
arkadaşlar selamun aleykum mi 9 se telefonumda ramdump klasörü oluştu kendi kendine yeni dosyalar oluşuyor klasörün içinde sildiğimde yine geliyor neden oldu bu klasör nasıl kapatabiliriz acaba.
arkadaşlar imei repair yaparken telefonun şebekesi gitti wifide açılmıyor efs yedegide yok size zahmet mi 9 se efs yedeği yollar mısınız acil yardım edin arkadaşlar
Mrb arkadaşlar IMEI repairden anlayan şu paylaşacağım dosyaya bakabilir mi herhangi yanlış bi işlem var mı bunu deneyip olumlu dönüşler yapan arkadaşlar var sizde yararlanabilirsiniz saygilar
1590185987
Mrb arkadaşlar ben bu aralar IMEI repair yapacamda her ihtimale karşı telefonun tüm verilerini efs rom uygulamar vs yani tam full yedek nasıl alabilirim yani yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim saygılar sevgiler böyle güzel forum üyelerine :)
Arkadaşlar ya bi rom vardı ota dan güncelleme yapıldığın versiyonu duşuyordu 11.0.6.0 dan 11.0.2.0 a dusuyordu yanliş değilsem o rom bu muydu acaba tam hatirlamiyorumda başına böyle sey gelen yazabilir mi size zahmet
Arkadaşlar mi 9 se telefonumun 1 hattın imeisi kapandı şuan tek hat kullanıyorum bu işlerde idare eder bilgim var rom atma bootloder kilidi açma recovery falan kullanabilirim yani IMEI atma eksik kaldı onunda öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Mrb arkadaşlar facrbokta ve youtubede cohromede videolar tam ekran olmuyor yanlarda siyah ekran oluyor neden kaynaklanıyor bu eskiden oylle değildi yeni rom yükledim oyle oldu şimdiki kullandığım rom mıuı global 11 0.2 şimdiden teadekleriniz için teşekkür ederim