Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyeler selamlar telefonumun maalesef ekranı kırıldı bana altını cize çize söylüyorum orijinal ekranı lazım nereden bulabilirim internetten baktığımda hepsinde LCD ekran yazıyor ama bu telefonun ekranı amoled o nasıl oluyor
Arkadaşlar selamlar telefonum 11t ve şarj aletim bu https://www.hepsiburada.com/robeve-xiaomi-ve-tum-telefonlarla-uyumlu-67w-turbo-sarj-aleti-sarj-cihazi-kablo-adaptor-set-hizli-sarj-aleti-type-c-sarj-aleti-p-HBCV00002QO59X?magaza=R%C4%B0MA&url_src=and-product-detail
ama telefonum turbo şarj...
Selamlar ben pubg da 1 el savaş Modu girdim ve telefonun sicakliği tam 42 derece normalmi Konya Ereğli deyim hava soğuk denilecek kadar soğuk
Birde telefonun bataryası çok çabuk bitiyor 60 Hz de kullanıyorum bu konuyu açtım ve bir el pubg savaş attım şarji 80 den 67 ye düatü cihaz sıfır ama...
Selamlar ben pubg da 1 el savaş Modu girdim ve telefonun sicakliği tam 42 derece normalmi Konya Ereğli deyim hava soğuk denilecek kadar soğuk
1668863157
Birde telefonun bataryası çok çabuk bitiyor 60 Hz de kullanıyorum bu konuyu açtım ve bir el pubg savaş attım şarji 80 den 67 ye düatü cihaz...