11t ci kullanıcısının son içeriği

1. 1

Yardım Xiaomi 11t orijinal ekran lazım

Beyeler selamlar telefonumun maalesef ekranı kırıldı bana altını cize çize söylüyorum orijinal ekranı lazım nereden bulabilirim internetten baktığımda hepsinde LCD ekran yazıyor ama bu telefonun ekranı amoled o nasıl oluyor
  2. 1

Yardım Xiaomi 11t şarj aletim orijinal mi

Bunu Hepsiburada da dan aldım ürün deforme li geldi ama turbo şarj yapıyor sizce orijinal mi
  3. 1

Yardım 11t turbo şarj almıyor

Arkadaşlar selamlar telefonum 11t ve şarj aletim bu https://www.hepsiburada.com/robeve-xiaomi-ve-tum-telefonlarla-uyumlu-67w-turbo-sarj-aleti-sarj-cihazi-kablo-adaptor-set-hizli-sarj-aleti-type-c-sarj-aleti-p-HBCV00002QO59X?magaza=R%C4%B0MA&url_src=and-product-detail ama telefonum turbo şarj...
  4. 1

Yardım 11t çok şarj yiyor ve ısınıyor

Selamlar ben pubg da 1 el savaş Modu girdim ve telefonun sicakliği tam 42 derece normalmi Konya Ereğli deyim hava soğuk denilecek kadar soğuk Birde telefonun bataryası çok çabuk bitiyor 60 Hz de kullanıyorum bu konuyu açtım ve bir el pubg savaş attım şarji 80 den 67 ye düatü cihaz sıfır ama...
  5. 1

Yardım 11t pungda 1 el savaş modunda 42 derece oldu

Selamlar ben pubg da 1 el savaş Modu girdim ve telefonun sicakliği tam 42 derece normalmi Konya Ereğli deyim hava soğuk denilecek kadar soğuk 1668863157 Birde telefonun bataryası çok çabuk bitiyor 60 Hz de kullanıyorum bu konuyu açtım ve bir el pubg savaş attım şarji 80 den 67 ye düatü cihaz...
Üst Alt