Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güncellemeyle ekranı nasıl güzelleştirdiler hiç anlamadım. Siyahlar daha siyah, renkler daha keskin ekran daha parlak. Telefonu satma arefesindeydim resmen biraz daha kullanayım diyorum şu an. Cidden güzel olmuş sadece ekran için bile güncelleyin beklemeyin derim ben
Bu ana ekranda yukarı doğru kaydırma da eskiden google açılıyordu bende. Ama tarayıcı bir güncellendi şimdi mi tarayıcı açılıyor güncellemeleri kaldırsam bile google açılmıyor ve ben forumdaki hiç bir çözüm işe yaramadı ve çözümü de bulamadım.
Xiaomiye küfür ede ede bitap düştüm bunun ayarı...
Bu kadar basit bir şeyin çözümü nasıl olmaz xiaomi cidden şaşırtmada üstüne yok. Xiaomi sınırsız özgürlük deriz daha nerede arama yapacağımızı seçtirtmiyorsun bize.
Burada yazılan her şeyi denedim ama lanet mi tarayıcı çıkıyor hala. Yok mu başka çözümü olan:(
Teşekkür ederim uyarınız için ama zaten okumuştum.
Verilen çözümlerin hiç biri miu 11de işlemiyor. Windowsa bağlayın diyen öneriyi kaale bile almadım.
tarayıcıyı kaldırmak dondurmak ya da telefonu arabayla ezmek gibi çözümler istemiyorum.
Sadece ana ekranda aşağıdan yukarıya kaydırdığımda...
Bugün durupdururken bana da oldu. Ana ekranda aşağıdan yukarıya kaydırdığımda google açılıyordu. Şimdi mi tarayıcı açılıyor hiç bir ayarla da oynamadım. Eski haline nasıl getirebilirim. En çok kullandığım kısayol idi.
Bu da bende olmuştu 1 2 ay önce. Ufak bir fırçayla diş fırçası sulu boya fırçası gibi fırçalarla ahize kısmını güzelce fırçalayın gözenekler tıkanıyor ondan az geliyor.
Benimki ahizeden konuşamayacak kadar kötüydü garantiye gönderecektim neredeyse. İnternetten araştırdım, bu ahize hoparlörleri...
Pil çok büyük sorun oldu bu 11le birlikte.
Hattım turkcell ve hücre bekleme %20 oluyor hep pil tüketiminde. Hiç bir değişiklik yapmadım önceye göre ama şarjım su gibi akıyor şu an %85e indi şarjım ve ekran sürem 30 dakika evden işe geldim sadece. Hücre bekleme %22 yine kullanım oranı. telefonum...
Xiaomi mi 8e bu güncelleme geldi ve telefonda uygulama açılmıyor. Saat telefona hiç bir şekilde bağlanmıyor artık resmen saati kullanamıuorum şu an. Başka saat uygulaması denedim telefonda yine saate bağlanamadı. Her şeyi geçtim mifit uygulamasını bile bozdu ona bile giremiyorum artık...
Bu yöntemi kesinlikle yapınca düzeliyor. Bu kadar basit bir işlem için kaç aydır bekliyoruz meğer ayar elimizin altında imiş. Nasıl kimse şimdiye kadar farkedemedi enteresan. Teşekkürler.
play store>ayarlar> parmak izi kimlik doğrulaması> aktif hale getirince netflix ve diğer inmeyenleri...
Bu güncellemeden sonra yüz tanıma sistemi hemen hemen herkese kilidi açıyor sağolsun. Az sakalla taratmıştım yüzümü az çok sakalı olan herkese açıyor ya önceden yoktu ya da ben farketmemiştim. İnanın bir deneyin çevrenizdeki insanlarla çoğunda açılıyor kilit