10lion kullanıcısının son içeriği

1. 1

Yardım Miui 11 pil sorunum

Pil çok büyük sorun oldu bu 11le birlikte. Hattım turkcell ve hücre bekleme %20 oluyor hep pil tüketiminde. Hiç bir değişiklik yapmadım önceye göre ama şarjım su gibi akıyor şu an %85e indi şarjım ve ekran sürem 30 dakika evden işe geldim sadece. Hücre bekleme %22 yine kullanım oranı. telefonum...
  2. 1

Soru Amazfit uygulamasına gelen son güncelleme

Xiaomi mi 8e bu güncelleme geldi ve telefonda uygulama açılmıyor. Saat telefona hiç bir şekilde bağlanmıyor artık resmen saati kullanamıuorum şu an. Başka saat uygulaması denedim telefonda yine saate bağlanamadı. Her şeyi geçtim mifit uygulamasını bile bozdu ona bile giremiyorum artık...
  3. 1

Yardım Mi 8 Netflix sorunu

Bu yöntemi kesinlikle yapınca düzeliyor. Bu kadar basit bir işlem için kaç aydır bekliyoruz meğer ayar elimizin altında imiş. Nasıl kimse şimdiye kadar farkedemedi enteresan. Teşekkürler. play store>ayarlar> parmak izi kimlik doğrulaması> aktif hale getirince netflix ve diğer inmeyenleri...
  4. 1

Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Bu güncellemeden sonra yüz tanıma sistemi hemen hemen herkese kilidi açıyor sağolsun. Az sakalla taratmıştım yüzümü az çok sakalı olan herkese açıyor ya önceden yoktu ya da ben farketmemiştim. İnanın bir deneyin çevrenizdeki insanlarla çoğunda açılıyor kilit
  5. 1

Soru Mi8 için izmir'de ekran değişimi

İzmirde değiştiren bir yer yok bütün çankayayı gezdim. İstanbulda xiaomi teknik servis diye bir firma var oraya kargoladım onlar yapıp geri gönderdiler tavsiye ederim onları
  6. 1

Yardım Mi8 WhatsApp Bildirim içeriğini kapatmak

Iphone da bile var dediğiniz özellik sadece iphone da var zaten:)
  7. 1

Yardım Mi8 WhatsApp Bildirim içeriğini kapatmak

Hiç bir android telefonda öyle bir özellik yok ya her şeyi gizlersiniz ya hiç bir şeyi gizlemezsiniz. Nedenini google la whatsappa sormak lazım
  8. 1

Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Şu her güncellemede güncelleme geri çekildi demekki hatalı diyen arkadaşlar yanlış düşünüyor. Hep düzeltiyorum ama bir sonrakinde yine söylüyorlar:) Güncelleme serverlara yüklenme olmasın diye aralıklı aralıklı veriliyor her seferinde. Ama okuduğumdan beri araçlarda ekranı açıp kapadıktan...
  9. 1

Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Ahahahha ben de ayarları kurcalarken kesin bir yere reklam kitlemişlerdir diye kapattım direk tavsiye alı buymuş demekki:)
  10. 1

Whatsapp mesajları aod de ikon olarak gözüküyor artık. Ama bu son kullanılanlar ekranından yolladığınız capslerdeki kısayollar bende yok:)
  11. 1

Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 güncellemesi geldi!

Her şey aynı çentik gizleme yok. Bildirimler 2 sn görünüp kayboluyor. Aod detaylo ayarı yok. Kamera aynı özellikler var ekstra bişi göremedim. Yeni hiç bir şey göremedim neden 2.1 demişler acaba. Batarya toparlamıştır umarım
  12. 1

Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 güncellemesi geldi!

Güncelleme geldi otadan. Yükledim nasıl bir değişiklik var daha anlamadım. Recovery (1.7 GB): https://bigota.d.miui.com/V10.2.1.0.PEAMIXM/miui_MI8Global_V10.2.1.0.PEAMIXM_e61d872ac4_9.0.zip OTA (392 MB.)...
  13. 1

Yardım Yardım - Kamera Portre Modu sürekli bulanık ve Normal Fotoğrafta 2x yakınlastırma bulanık

Portre modunun özelliği o değil mi ya yüzü odaklar geri kalan yerleri flulaştırırır. Ben bunu özelliği sanıyorumgiggle~~
  14. 1

Bence telefonun hiç bir özelliği açık değilken kullanıyorlar. Gps 4g parmak izi senkronizasyon yüz tanıma filan komple kapatıyorlar herhalde. Ya da burayı trollemek için ara ara 5er 10ar dakika sarja takıyorlar ozmn ekran süresi sıfırlanmıyor. Geçen biri 12 saat paylaşmış birde yrm saat pugb...
  15. 1

Aynısı bana da olmuştu hatta buraya da yazmıştım. Tamamen sunucu kaynaklı. 3 4 saat sonra denedim indirmeyi o zaman düzeldi. Boşu boşuna arka arkaya indirmeyin kotanıza yazık bekleyin 3 4 saat sonra bidaha deneyin
Üst Alt