06_İsMaiL_68 kullanıcısının son içeriği

1. 06_İsMaiL_68

Çözüldü Bluetooth kulaklık

Herkese hayırlı günler.Yardımlarınızı bekliyorum.3 gün önce mi 11T cihazı aldım.yalnız sorunum şu.bluetooth kulaklık bağlı iken bildirim sesleri hem kulaklık hem telefondan geliyor.kulaklık markası Redmi buds 3 lite.aynı cihaz yanımda arkadaşımda var onun bildirim sesleri kulaklık bağlı iken...
  2. 06_İsMaiL_68

Çözüldü Mi8 Bildirim Işığı Yanmıyor

Herkese Hayırlı Günler.Arkadaşlar Son Güncelemeden Sonra Ne Yaptıysam Bildirim Işığı Yanmadı.Sorunla Karşılaşan Yada Cevabı Bilen Yardımcı Olabilirmi?Şimdiden Teşekkürler.(Mİ8) 1584355678 Sorun Bütün Ayarları Tekrardan Kapatıp Açınca Düzeldi.Teşekkürler
  3. 06_İsMaiL_68

Satış __________

Yanlış anlayacak bişey yok usta.işine gelen olursa fiyat o.hayırlı günler 1562062326 Ayrıca ben mi9 telefonumu satıp aldım mi8.mi8 telefonun kralıymış.
  4. 06_İsMaiL_68

Satış __________

Rehber MI 9 SE Alacaklar İçin Rehber

Doğu'da 1850 de var usta alırım dersen adamlar satıyor 1561561865 Güvenemem siteye dersen vereyim sana 2000 TL ye 1 hafta olmadı alalı.mi9 alacak tekrar.se ekranı biraz ufak geldi bana
  6. 06_İsMaiL_68

Selam.benim IMEI sorguladığı da bilmediğim bir marka çıkıyor.fakat Google play,banka gibi yerlere yeni giriş yaptığımda mi9 se cihazla giriş yapıldı bilgisi geliyor.6/128 mavi istersen sayabilirim
  7. 06_İsMaiL_68

Yardım Cihaz kutusundan çıktığından beri hayalet dokunuşlar var

Selamlar.mi9 se ilk aldığımda bende de olmuştu.telefonu kapatıp açtım bir daha öyle bişey yaşamadım.
  8. 06_İsMaiL_68

Yardım Mi9 Ana Ekranı Menüye Taşımak İstiyorum

Teşekkürler usta
  9. 06_İsMaiL_68

Yardım Mi9 Ana Ekranı Menüye Taşımak İstiyorum

Herkese selamlar.arkadaşlar bu mi9 se de uygulama ve diğer özelliklerin ekranda değilde menüde olmasını istiyorum.böyle bişey varmı yardımcı olabilir misiniz?yani orta tuşa basarak menüye girmek istiyorum.teşekkürler şimdiden
  10. 06_İsMaiL_68

İstanbul kuzenler iletişim.kapıda kontrollü ödeme 2330 TL usta
  11. 06_İsMaiL_68

Sohbet Mi Ailesine Katıldık.Hadi Hayırlısı

:) Sağolasın Usta 1561098334 Sağolasın Usta.Sizler Sayesinde Deneyimler Edinecez İnşallah.
  12. 06_İsMaiL_68

Sohbet Mi Ailesine Katıldık.Hadi Hayırlısı

Teşekkürler Usta.Sağolasın
Üst Alt