Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi Note 10 Pro | Updates | Bangladesh burda bir sürü port rom bulabilirsiniz ben kendim hyperos 1.10 kullanıyorum hyper 2 ve 3ler animasyonlar konusunda kasıyor
Arkadaşlar bugün gördüğüm hyperos 2.0 a gelecek olan son uygulamalar kısmını ios yapma özelliğini denedim ama MIUI sisteme kurulmuyormuş, sizde benim gibi çok meraklı iseniz ve illada kurayım derseniz magiskten zip şekilde yüklediğiniz için tel yeniden başladığında sürekli durduruldu hatası...
Merhabalar sevgili MIUI forum ailesi, sizlere danışmak istediğim bir konu var. Geliştirici seçeneklerinde Bluetooth ayarları ile ilgili bölümler var. Buradan isteğimiz ayarı yapınca otomatik kendi değiştiriyor. Bunu sabit kılmanın bir yolu var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler...:))
Arkadaşlar Xiaominin telefon uygulamasını root aracılığıyla kurdum ama uygulamanın arama ekranı kısmı ingilizce diğer kısımları türkçe, bu kısmı nasıl Türkçe yapabiliriz?
Bilen varsa yardımcı olabilir mi
Şimdiden teşekkürler...
Her hangi bir uygulamaya(telegram,wp,insta vs.) girip sesli konuştuktan sonra yine sesli konuşmaya başladığımda ses gitmiyor. Üstte çıkan mikrofon bildirimi 2sn sonra kayboluyor.
Daha önce böyle sorun yaşayan oldu mu?Buna çözüm bulabilir miyiz? Destekleriniz için teşekkürler:))