02warrior kullanıcısının son içeriği

1. 02warrior

Rom Redmi Note 10 Pro HyperOS 2.0 nasıl kurabilirim

Hocam mesajınızı şimdi gördüm iletiyorum
  2. 02warrior

Rom Redmi Note 10 Pro HyperOS 2.0 nasıl kurabilirim

Redmi Note 10 Pro | Updates | Bangladesh burda bir sürü port rom bulabilirsiniz ben kendim hyperos 1.10 kullanıyorum hyper 2 ve 3ler animasyonlar konusunda kasıyor
  3. 02warrior

Tavsiye Son uygulamalar kısmını ios yapma

Arkadaşlar bugün gördüğüm hyperos 2.0 a gelecek olan son uygulamalar kısmını ios yapma özelliğini denedim ama MIUI sisteme kurulmuyormuş, sizde benim gibi çok meraklı iseniz ve illada kurayım derseniz magiskten zip şekilde yüklediğiniz için tel yeniden başladığında sürekli durduruldu hatası...
  4. 02warrior

Soru Bluetooth ayarları otomatik değişiyor

Merhabalar sevgili MIUI forum ailesi, sizlere danışmak istediğim bir konu var. Geliştirici seçeneklerinde Bluetooth ayarları ile ilgili bölümler var. Buradan isteğimiz ayarı yapınca otomatik kendi değiştiriyor. Bunu sabit kılmanın bir yolu var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler...:))
  5. 02warrior

Çözüldü note 10 pro brick oldu acil yardım

Note 10 pro ya eu rom yükledim ama sürekli fastboota atıyor. bl suanda açık nasıl geri dönüş yapabilirim.Yardımcı olursanız çok makbule geçer
  6. 02warrior

Çözüldü Phone uygulamasını Türkçe yapabilir miyiz

Arkadaşlar Xiaominin telefon uygulamasını root aracılığıyla kurdum ama uygulamanın arama ekranı kısmı ingilizce diğer kısımları türkçe, bu kısmı nasıl Türkçe yapabiliriz? Bilen varsa yardımcı olabilir mi Şimdiden teşekkürler...
  7. 02warrior

Yardım Mikrofon devre dışı kalıyor

Her hangi bir uygulamaya(telegram,wp,insta vs.) girip sesli konuştuktan sonra yine sesli konuşmaya başladığımda ses gitmiyor. Üstte çıkan mikrofon bildirimi 2sn sonra kayboluyor. Daha önce böyle sorun yaşayan oldu mu?Buna çözüm bulabilir miyiz? Destekleriniz için teşekkürler:))
  8. 02warrior

Yardım Hyperostaki gibi bildirim sesi ayarlama

Hyperos gelen cihazlarda ses bölümünde ayrı bildirim sesi kısmı var. Miui telefonlara da bu kazandırılamaz mı?
  9. 02warrior

Soru Redmi note 10 pro sweetinin cihaza rom adına neler yapılabilir

Sweet cihazlara rom vs yapılıyorda sweetinin cihazlara ne yapılabilir, sadece India rom mu kullanmak zorundayız
Üst Alt