01halil kullanıcısının son içeriği

1. 0

Soru Mobil paylaşımda internet yok uyarısı

Arkadaşlar İyi forumlar Hotspot açtığımda başka cihaza bağlanıyor ama internet yok uyarısı alıyorum birden fazla cihazda denedim aynı sıkıntı mevcut 3g ve 4g aktif her ikisini de ayrı ayri denedim birşey değişmedi böyle bir deneyimi olan yada anlayan arkadaşlardan cevap
  2. 0

Yardım Telefonun sürekli yeniden başlatması

Merhaba telefon son bir kaç gündür sanki bootloop oluyor gibi redmi yazısını sürekli tekrar ediyor sebebi ne olabilir? Ancak bu tekrardan güç tuşuna basarak çıkabiliyorum.
  3. 0

Çözüldü Kilit deseni açılmıyor

Merhaba iyi forumlar,AOSP rom yükledim ayarlardan deseni gizle yaptim 4x4 olduğu ıçın desen hep yanlış giriyorum verileri kaybetmeden sıfırlamam yada bu kilidi kaldirmam mümküm mu? Usb ayıklama açıl olup cihaz rootludur.Dünden bu yana kilitli cihaz.Anlayisiniz icin teşekkürler
  4. 0

Uygulama Herkes kullandığı klavye temasının resmini paylaşsın

Gboard Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. 0

Ana Başlık Sıkça Sorulan Sorular

Merhaba günaydın iyi forumlar, aynı anda telefonun hoparlör ve mikrofondan ses gelmemeye başladı ama alarm ne gitmetse çalıyor ne düşürdüm ne darbe aldi birde kulaklık dan da ses geliyor Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. 0

Uygulama [Root] Titanium Backup [Resimli Anlatım][Toplu Yedek Alma]

Bu bu yöntemi kullandim şimdi ise daha kolay yöntem uyguluyorum sd karta atıp yeni rom yükledikten sonra aynı sıkıntı olmaması adına titanyum ana dosyasını zip haline getiriyorum bir kaç dk alıyor ve hiç sıkıntı olmuyor bu şekilde Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. 0

Rom Redmi Note4X MIUI11.0.2.0 +( Android 9 ) Düzenlendi

Merhaba paylaşım için teşekkürler, öncelikle resimlerde karanlık mod görünüyor bunu değiştirip aydınlık yapılabiliyormu artı olarak günlük kullanımda pil ve ram kullanımi tecrübesi olan paylaşabilirmi Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. 0

Teşekkür ederim değerli bilgiler için iyi forumlar Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. 0

Peki önerin var mi miui 11 gelecek onu bekliyorum merakla listeye eklemeleri şaşırtıcı bu arada siz android 10 romlari deneme fırsati buldunuz mu Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. 0

Hocam accubattery güvenmek istiyorum çünkü ölen batarya sağlığını doğru gösterdi ve yeni batarya da düşüş oldu onu da 73 gösterince killandım roma gelirsek linegeos 17 unofficial android 10 tabanlı veriliyor benim zamanim olmadi yoksa onu da denemek isterim.Simdi benim kullandıgim sürüm final...
  11. 0

İyi forumlar, arkadaşlar iki sene kullandığım redmi note 4x bataryam 2-3 saat ekran süresine düştü bende accubattery ile sağlığına baktım yüzde 44 görünüyor, bende batarya aldım telefoncudan orijinal diyerek bn43 batarya ilk başlarda 7-8 saat ekran süresi verdi batarya sağlığına baktım ilk...
  12. 0

MIUI 11 Redmi Note 4X Minovo Rom 9.9.26 [ Android 7/ MIUI 11 ]

Kesinlikle hocam sonuçta android 7 ye kadar destek verilmiş pie nasıl bir sonuç veriyor onu merak etmiştim Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. 0

Yardım Telefonum şarjı bittikten sonra kapandı ve açılmıyor

Eşimin cihazında da aynı sorun oldu özel bir Xiaomi servisine gönderdim hem batarya hemde şarj soketi değişti ayrıca anakart üzerinde de şarj ile ilgili bir kısım vardi ondan kaynakliydi bu şekilde tamir edildi sonra düzeldi ve daha karşılaşmadık böyle bir sorunla bu arada farklı sarj başlığı ve...
  14. 0

Yardım Telefonum şarjı bittikten sonra kapandı ve açılmıyor

Anakarttan olma ihtimali yüksek şu konuya bi göz atın isterseniz sizin soruna benziyor baktınız mi bilmiyorum Çözüldü - Mi5 Şarj Sorunu - Tamamen Bozuldu Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. 0

MIUI 11 Redmi Note 4X Minovo Rom 9.9.26 [ Android 7/ MIUI 11 ]

Paylaşım için teşekkürler,en çok merak ettiğim ultra pil tasarruf modunun verimliliği ve multitasking becerisi Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt