Çözüldü Zygisk aktif olmuyor

_emrah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Project Infinity X V.2.9(EOL) OFFICIAL
Telefon Modeli
Redmi Note 9S(curtana)
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar hayırlı geceler. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. telefonu ksu-next ile rootlu kullanıyorum Uzun bir süredir project infinity-x romunu kullanıyordum birkaç gün önce güncelleme geldi fakat kurmayıp farklı bir rom denemek istedim ve beğenmeyip infinity-x romun güncellenmiş versiyonuna orangefox twrp üzerinden geri döndüm. Ancak ne yaptıysam zygisk i doğru çalıştıramadım, ilk zygisk next kurdum modülün işlem kısmına girince aktif görünüyor ama zygisk gerektiren bütün modüller zygisk gerekli yazıyor ve hiçbiri çalışmıyor. Romun bir önceki versiyonunda böyle olmuyordu Zygisk next harici denediğim 2 modül daha var: Re-zygisk ve githubda bulduğum neo-zygisk i denedim zygisk aktif ama değilmiş gibi görünüyor galiba. Rom ile mi alakalı, ya da kullanmam gereken farklı modüller var mı yardımcı olursanız çok sevinirim romu 2 kez sıfırdan kurdum ama olmadı

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250719-022719_KernelSU Next.png
    Screenshot_20250719-022719_KernelSU Next.png
    176,9 KB · Görüntüleme: 9
Çözüm
Selamlar hayırlı geceler. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. telefonu ksu-next ile rootlu kullanıyorum Uzun bir süredir project infinity-x romunu kullanıyordum birkaç gün önce güncelleme geldi fakat kurmayıp farklı bir rom denemek istedim ve beğenmeyip infinity-x romun güncellenmiş versiyonuna orangefox twrp üzerinden geri döndüm. Ancak ne yaptıysam zygisk i doğru çalıştıramadım, ilk zygisk next kurdum modülün işlem kısmına girince aktif görünüyor ama zygisk gerektiren bütün modüller zygisk gerekli yazıyor ve hiçbiri çalışmıyor. Romun bir önceki versiyonunda böyle olmuyordu Zygisk next harici denediğim 2 modül daha var: Re-zygisk ve githubda bulduğum neo-zygisk i denedim zygisk aktif ama değilmiş gibi görünüyor galiba. Rom ile mi...

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
14
Selamlar hayırlı geceler. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. telefonu ksu-next ile rootlu kullanıyorum Uzun bir süredir project infinity-x romunu kullanıyordum birkaç gün önce güncelleme geldi fakat kurmayıp farklı bir rom denemek istedim ve beğenmeyip infinity-x romun güncellenmiş versiyonuna orangefox twrp üzerinden geri döndüm. Ancak ne yaptıysam zygisk i doğru çalıştıramadım, ilk zygisk next kurdum modülün işlem kısmına girince aktif görünüyor ama zygisk gerektiren bütün modüller zygisk gerekli yazıyor ve hiçbiri çalışmıyor. Romun bir önceki versiyonunda böyle olmuyordu Zygisk next harici denediğim 2 modül daha var: Re-zygisk ve githubda bulduğum neo-zygisk i denedim zygisk aktif ama değilmiş gibi görünüyor galiba. Rom ile mi alakalı, ya da kullanmam gereken farklı modüller var mı yardımcı olursanız çok sevinirim romu 2 kez sıfırdan kurdum ama olmadı
hocam ksu nextin sürümünü düşürün yeni güncellemede bu hata oluştu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sürümü kurun

Oyla: Çözüm

_emrah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım