Yardım zircon cihazımda güncelleme sorunu

b14joker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Can
Cihazım
RedmiNote13pro+
Konular
1
dirençli orijinal hint romlu zircon kullanıyorum redmi not 13 pro+
hyper os 1.0.4.0 yüklüydü bu güncelleme mevzularına biraz takığım ve en son 1.0.8.0 guncellemesi geldigini gordum mifirm ve xiaomuupdateden lakin telefonumda en sona güncelsin diyor. biraz takinti mi yaptim yoksa guncelleme mi gelmiyor yardimci olur musunuz?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
1.0.4.0 bnde de aynıydı bolgeyı turkıyeden hındıstana cevırdım hemen guncelleme geldı. Sonra tekrar turkıye yaptım deneyıp olumlu olup olmadıgını yazarsınız hocam.

Son düzenleme:

b14joker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Can
Cihazım
RedmiNote13pro+
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.0.4.0 bnde de aynıydı bolgeyı turkıyeden hındıstana cevırdım hemen guncelleme geldı. Sonra tekrar turkıye yaptım deneyıp olumlu olmadıgını yazarsınız hocam.
şuanda denedim ve anında geldi güncelleme teşekkür ederim hocam var ol merak ettiğim sürekli trde kalsaydim guncelleme hiç gelmeyecek miydi acaba garip

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
şuanda denedim ve anında geldi güncelleme teşekkür ederim hocam var ol merak ettiğim sürekli trde kalsaydim guncelleme hiç gelmeyecek miydi acaba garip
Valla bende güncelleme gelmiş gördüm bl kilit açmak için aldığım yer cihazı kurcalamıştı tabikide açamadık :) Neyse şunu hindistan yapayım deniyim dedim baktim güncelleme geldi. Valla gelirdi ama geç gelirdi sanırım belkide gelmezdi inan pek bilmiyorum. Sen kiliti açabildinmi acaba ve nfc calısıyormu sızın cıhazınızda çok merak ediyorum hocam?

Son düzenleme:

b14joker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Can
Cihazım
RedmiNote13pro+
Konular
1
Valla bende güncelleme gelmiş gördüm bl kilit açmak için aldığım yer cihazı kurcalamıştı tabikide açamadık :) Neyse şunu hindistan yapayım deniyim dedim baktim güncelleme geldi. Valla gelirdi ama geç gelirdi sanırım belkide gelmezdi inan pek bilmiyorum. Sen kiliti açabildinmi acaba ve nfc calısıyormu sızın cıhazınızda çok merak ediyorum hocam?
merhab ilk başta cihazımda şarjımı çok seri tuketen bir custom rom vardı. custom romlarin çom tehlikeli olduğunu duyunca hemen gidip cihazımın kilidini actırıp bu romu yüklettim. direnç kayıtlı bu arada. kilidimi açtıktan sonra yeniden kilitlemişler ama ve nfc çalışıyor bende evet. ayrıca kilidimi acmak için xiaomi hesabi acmami ve 1 hafta beklememi söylediler ben dayanadım gittim ozel bi yazilimla 500tlye yaptırdım gun içinde. başka sorun varsa sorabilirsin. onun dışında bu bölge degiştirme mevzusunu söylediğin için teşekkür ederim tekrardan. eger rom degistirmek istiyorsan da rus romunun çok iyi olduğunu duymuştum haberin olsun

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
merhab ilk başta cihazımda şarjımı çok seri tuketen bir custom rom vardı. custom romlarin çom tehlikeli olduğunu duyunca hemen gidip cihazımın kilidini actırıp bu romu yüklettim. direnç kayıtlı bu arada. kilidimi açtıktan sonra yeniden kilitlemişler ama ve nfc çalışıyor bende evet. ayrıca kilidimi acmak için xiaomi hesabi acmami ve 1 hafta beklememi söylediler ben dayanadım gittim ozel bi yazilimla 500tlye yaptırdım gun içinde. başka sorun varsa sorabilirsin. onun dışında bu bölge degiştirme mevzusunu söylediğin için teşekkür ederim tekrardan. eger rom degistirmek istiyorsan da rus romunun çok iyi olduğunu duymuştum haberin olsun
Kilit açma işlemi için uğraştılar ama açılmadı açılsa rom yuklemek keyıflı oluyor hocam. İlk aldıgımda bende de fake rom vardı sonra bu romu atayımmı diye sordu ses kaydı olması ve miu kendi rehber ve mesajını kullanması hosuma gıttı pil olarakda cok ıyı bır rom hındıstan romu.. Bana taıvan sanırım o rom super dedı ama yuklersem 500 tl cıvarı alırım dedı ugrasmak ıstemedım. Nfc calısması ıcın bl kılıt acıp farklı rom yuklenmesı gerektıgıne daır telefona gelen bıldırımı bende gördum lakın cıhazı acamadılar o canımı sıktı bıraz. Hangı cıhaz olursa olsun cın ızın vermıyor bu sekılde kullanmak zorundasın acılır ama tuzlu olur denıldı. Ayrıca yardımım olduysa ne mutlu hocam son olarak cıhazın rom dahılındekı kamerasınımı kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz onuda sorayım musadenızle?

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Hocam gunaydın bugun aksılık olmaz ise cihazı aldıgım yer hep Taiwan rom efsane diyordu hindistan rom harici onu kurdurup onunla devam etmeyi dusunuyorum bl kılıtı zaten acılmıyor yuksek fıyat verıp actırmak falanda istemiyorum. Bakalım önerdiği rom nasıl rom acaba? Rus romunu pek tavsıye etmedi hındıstan ve Taiwan rom guzeldır ses kayıt vs harıcı kendı arama mesajlasma uygulamaları mevcut denılmıstı. Yukleme ıslemını hallettırebılırsem yorumumu buradan yazarım.

b14joker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Can
Cihazım
RedmiNote13pro+
Konular
1
Hocam gunaydın bugun aksılık olmaz ise cihazı aldıgım yer hep Taiwan rom efsane diyordu hindistan rom harici onu kurdurup onunla devam etmeyi dusunuyorum bl kılıtı zaten acılmıyor yuksek fıyat verıp actırmak falanda istemiyorum. Bakalım önerdiği rom nasıl rom acaba? Rus romunu pek tavsıye etmedi hındıstan ve Taiwan rom guzeldır ses kayıt vs harıcı kendı arama mesajlasma uygulamaları mevcut denılmıstı. Yukleme ıslemını hallettırebılırsem yorumumu buradan yazarım.
kilidin neden açılamıyor onu anlamadim başka bir yere goturup kilidini actirabilirsin ayrica kendin de acabilirsin kilidi bootloader kilidini acabilmek icin başkasina ihtiyacın yok diye biliyorum . taiwan romunu bilmiyorum gercekten bi fikrim yok. rus romunun googlein aptal uygulamalari olmadiği için kendi uygulamalariyla geliyor + batarya optimizasyonu çok daha iyi diger surumlere gore. telefoncular bir bok bilmiyor benim fake romuma seninki fake rom degil de analttim sonradan evet fake rom dedi. kusura bakma ama bir sey bildikleri yok sen anladin beni. ses kayit global romda yok sanirim sadece. digerlerinde var. kendin acabilirsin bootloader kilidini 1 ay suruyor diye biliyorum. veya yonetici hesaplar varmiş onlarla hemen aciliyormus onu biraz arastirman gerek. tuzlu dedikleri nedir 500tl mi ben 500tlye yaptirmiştim. evet cibazin miuin kendi uygulamasi kamerasindan dehşet memnunum zaten o ceki telefonum redmi note 9 du ordan zircona hecince dogal olaral dehşet bir fark oldu. iphone 13 civarinda bi kamerasi var ki gayet kaliteli. dxo mark da iphone 13 ve zirconun puanlari kafa kafaya o seviyede bir kamera yani gayet iyi. poco x6 pro almadiğim için pişman değilim. ben bir de 120watt sarj kullanmiyorum. o ısınma saglikli gelmedi bana eski redmi note 9umun sarj aletini kullaniyorum 33 wattla sarj ediyor sanirim. daha saglikli geldi bana. cok acelem oldugunda 120watti takiyorum. ama sana kalmiş tabiki. onun dışında telefonun kendi jelatini inanılmaz dayanıksız cebimde tasimaktan cizikler oldu aşınmalar oldu can sıkıyor. onun dışında onu degistirmek istiyorum ama hala hicbiryerde ekran koruyucu yok izmir civarında o yüzden sıkıntı biraz senin deneyimlerin neler var mı sorun

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
kilidin neden açılamıyor onu anlamadim başka bir yere goturup kilidini actirabilirsin ayrica kendin de acabilirsin kilidi bootloader kilidini acabilmek icin başkasina ihtiyacın yok diye biliyorum . taiwan romunu bilmiyorum gercekten bi fikrim yok. rus romunun googlein aptal uygulamalari olmadiği için kendi uygulamalariyla geliyor + batarya optimizasyonu çok daha iyi diger surumlere gore. telefoncular bir bok bilmiyor benim fake romuma seninki fake rom degil de analttim sonradan evet fake rom dedi. kusura bakma ama bir sey bildikleri yok sen anladin beni. ses kayit global romda yok sanirim sadece. digerlerinde var. kendin acabilirsin bootloader kilidini 1 ay suruyor diye biliyorum. veya yonetici hesaplar varmiş onlarla hemen aciliyormus onu biraz arastirman gerek. tuzlu dedikleri nedir 500tl mi ben 500tlye yaptirmiştim. evet cibazin miuin kendi uygulamasi kamerasindan dehşet memnunum zaten o ceki telefonum redmi note 9 du ordan zircona hecince dogal olaral dehşet bir fark oldu. iphone 13 civarinda bi kamerasi var ki gayet kaliteli. dxo mark da iphone 13 ve zirconun puanlari kafa kafaya o seviyede bir kamera yani gayet iyi. poco x6 pro almadiğim için pişman değilim. ben bir de 120watt sarj kullanmiyorum. o ısınma saglikli gelmedi bana eski redmi note 9umun sarj aletini kullaniyorum 33 wattla sarj ediyor sanirim. daha saglikli geldi bana. cok acelem oldugunda 120watti takiyorum. ama sana kalmiş tabiki. onun dışında telefonun kendi jelatini inanılmaz dayanıksız cebimde tasimaktan cizikler oldu aşınmalar oldu can sıkıyor. onun dışında onu degistirmek istiyorum ama hala hicbiryerde ekran koruyucu yok izmir civarında o yüzden sıkıntı biraz senin deneyimlerin neler var mı sorun
Merhaba hocam.. kilit açmak için denemeler yaptık açılmadı. eski hesabım vardı onunda denedim 1500 gün olmuştur. Redmi not 8 vardı efsane telefon içinden geçerdim valla :) kilit açıktı onda muhteşemdi her haltı deniyordum. Bugune eski hesabımla gün aldım bakalım 19.00 gibi falan deniycem sonrasında hesabımı ekleyebilirsem sorun yok kendim açarım zaten. Ben cihazı aldığım yere götürdüm denedi denedi açamadı yetkili kişilere sordular olmadı bilmiyorum zaten son denemem olmazsa hindistan harıcı baska rom kurdurup onu kullanırım. Bugun gideceğim uygunluğum olmadığından bakalım en azından durum ne olacak. Telefonun kamerasını ben pek begenmedim he hangi cihazdan geldin dersen redmi 9 t :) ben cihaza uygun baska kamera uygulaması buldum onu yukledım renkler daha net cıkıyor. g cam yazmıyordu ama sanırım adı bu olsa gerek. Cihaz harıcı olarak harıka 12+512 var bende soyledıgın gıbı ekran jelatını kotu sen ızmırde bulamadım dıyorsun ben nazıllıde kılıf bulamadım telefona farklı sıtelerden arayıp zorla buldum. Harici olarak cidden kötu daha sert ekran koruyucu lazım katılıyorum. Kötu olarak soylenecek bır yanı yok cıhazın redmi serisinin en babası. Gönül xiami 14 falan isterdi ama o kadar vermeye değmez. Pil performans olarak harıka cihaz hocam en begendıgım yonu bu. Bırde ben tek telı satın aldım 67 watt sarj aletı ıle kullanıyorum gayet ıyı dolduruyor. Son olarak rom olayında ıse taiwan rom cok olumlu yorumlar alıyor arastırdım ve ısletme sahıbıde yakın akrabam hangısını ıstersen atayım demıstı o sebeple soyledım.

bumerang60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0
Arkadaşlar benim cihazda bu şekilde. Güncelleme vs yok. Bölgeyi hindistan yaptım değişen bir şey yok. İmei atılı. Fake rom mı yüklü acaba

Ekli dosyalar

• 20241208_025945.jpg
    20241208_025945.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 24
  • 20241208_025959.jpg
    20241208_025959.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 24
Üst Alt