Yardım Zenfone 3 ve Miui Romları hakkında

samson16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Zenfone 3
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
LineageOS 15.1
Telefon Modeli
Zenfone 3 ZE552KL
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar. Geçtiğimiz günlerde bi uygulamadan dolayı Zenfone 3 telefonuma root atmak istedim. Daha önceleri Zenfone 5-6-2 serilerine root atmıştım bi sorun yaşamamıştım. Fakat Zenfone 3'e root attığımda herşey karıştı telefon kitlendi Asus simgesinden sürekli resetliyordu. Daha sonra Flash Tool'dan unbric bi rom indirip düzelttim telefonu. Ama aklım hala root atmada kaldı. Fakat ne denediysem bilgisayar ve telefon arasında bi problem oluyor atamıyordum. İnternette gezerken LineageOS 15.1 diye birşey okudum merakımı çekti indirip kurdum hemen. Ama google play hizmetleri problemi yaşadım. Bi arkadaş yazmıştı önce rom kur sonra telefonu aç sonra gapps kur diye. Öyle yaptım olmadı, farklı gappslar denedim gene olmadı. Forumda gezdiğim vakit buradaki insanların birşeyler hakkında bilgisi olduğunu düşünüp üyelik açıp sormak istedim. Nasıl bir room kurmalıyım ? Şirket telefonum Mi6 mesela çok hoşuma gidiyor. Çevremdeki çoğu insanıda Mi kullanıcısı yaptım. Ama benim bu zenfone 3 cihazıma güzel bi room bulmam gerekiyor, burada pek çok room var fakat uyum sağlarmı bilgilendirme yaparsanız sevinirim. Telefon Asus Zenfone 3 ze552kl olarak geçiyor bu arada. Önerilerinize açığım. İyi forumlar.

Üst Alt