Diğer Zenex Hocama Yanlış yapılmış Bazı Mecralardan

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
miui türkiye ailesinin bir ferdi olarak bu forumun tamircisi diye hitap edilen Zenex hocama yanlış yapıldı bazı sosyal medya mecralarından her türlü soruya cevap veremediği için bazı argo kelimeler kullanılmış bunu bir forum üyesi olarak kınıyorum Zenex hocama yanlış yapılmaz her türlü müşterilerin yardımına koşan baki hocamızın emeğini karşılıksız kalmaz inşallah

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Sosyal medya mecraları dediğiniz yerlerin az çok nereler olduğunu tahmin edebiliyorum. Bu dengi insanların sık kullandığı yerler, insanları memnun etmek zordur insan iletişiminin gerektiği her iş zor gerçi envai çeşit familya ile karşılaşmak mümkün. Ya fiyat sorun yaratmıştır arkadaşlara, yada anında hizmet beklentisi. Oluyor yani böyle durumlar..

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Allah sabır versin hocamıza. Bilmem kaç ay önce ekşi sözlükte görmüştüm bir sözü, az ileri gitse dolandırıcı yerine koyacak. Yorumdan anlaşılıyor bir şey bilmediği.

Mesut Aktaş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Sosyal(asosyal) medya da her yazan doğru diye bir fikir sahibi olan insanlara sosyal(asosyal) medyada mutluluklar dilerim. :)
Kimseye kimseyi anlatmaya gerek yok, akıl diye bir nimet var.

Üst Alt