Yardım Z2 Miui 7 Play store ve bi kaç sorunum

PoleStar25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsrafil
Cihazım
SonyZ2 D6503
Konular
4
Selamün aleyküm arkadaşlar miui çok hoşuma gitsede yılamak üzereyim zoraki kurabildim ama şimdi de google play yükleyemiyorum denediğim yollar ise miui 7 için buldugum Gapss paketini CWM den install yaptım olmadı apk olarakta kurulum yapamadım....Ayrıca telefonumun müzik sesinde baya bir azalma var kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum

Bilgiler

Model no D6503
Android Sürümü 4.4.4 23.0.1.A.167
Miui Sürümü 7.6.6.17 Beta

miui_Z2_liupan_6.6.17_9fc8ff9358_4.4.zip Rom un ismi ise bu şekilde idi romuda bu sayfadan indirdim

acaba beta oldugu içinmidir böyle

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Gapps paketinin Miui7 uyumlu olması yetmiyor. Android sürümüne de uygun olması gerekiyor. Mipad2 konusunda Open gapps linkini vermiştim. Orada cihazınızın özelliklerine göre gapps paketi indirebiliyorsunuz

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Oyla:

PoleStar25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsrafil
Cihazım
SonyZ2 D6503
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardım Lütfennn

Oyla:

PoleStar25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsrafil
Cihazım
SonyZ2 D6503
Konular
4
Mesajımı okudunuz mu?

Sent from my MI PAD using Tapatalk
Okudum fakat hocam benim rom çin romu değil ayrı ca o google install i bulamadım buldugumda olmadı link paylaşırsanın sevinirim rom un marketinde ise google e dair hiç bir şey bulamadım....İlgi için Teşekkürler....

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Okudum fakat hocam benim rom çin romu değil ayrı ca o google install i bulamadım buldugumda olmadı link paylaşırsanın sevinirim rom un marketinde ise google e dair hiç bir şey bulamadım....İlgi için Teşekkürler....
Mesajı lütfen yeniden okuyunuz. Ben Çin romu falan demedim ki. Google Installer falan da demedim. Open gapps ile ilgili yazdım. Mipad2 bölümünde gapps paketleriyle ilgili open gapps linki vermiştim. O linkten kendi cihaz ve romunuzu uygun olan bir paket oluşturup onu indirip yükleyeceksiniz. Eğer burada anlaşılmayan birşey varsa yardım lütfen yazmak yerine anlaşılmayan hususları belirtirseniz yardım alabilirsiniz.
Ayrıca Google Installer denemek istiyorsanız yine Mipad2 bölümünde dosyayı verdim. İndirip yükleyin. Videolu anlatımını da yaptım. Oradaki yönergeleri izleyerek bu Installer ile Google Servislerini ve Play'i kurun. Webview servisini güncelleyin.
Eğer yine olmadıysa açık olarak neler olup bittiğini yazın ki bizler de ona göre yardımcı olalım yada yapacak birşey kalmadıysa kalmadı diyelim. Romu portlayan kişiyle irtibata geçin.

Oyla:

PoleStar25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsrafil
Cihazım
SonyZ2 D6503
Konular
4
Mesajı lütfen yeniden okuyunuz. Ben Çin romu falan demedim ki. Google Installer falan da demedim. Open gapps ile ilgili yazdım. Mipad2 bölümünde gapps paketleriyle ilgili open gapps linki vermiştim. O linkten kendi cihaz ve romunuzu uygun olan bir paket oluşturup onu indirip yükleyeceksiniz. Eğer burada anlaşılmayan birşey varsa yardım lütfen yazmak yerine anlaşılmayan hususları belirtirseniz yardım alabilirsiniz.
Ayrıca Google Installer denemek istiyorsanız yine Mipad2 bölümünde dosyayı verdim. İndirip yükleyin. Videolu anlatımını da yaptım. Oradaki yönergeleri izleyerek bu Installer ile Google Servislerini ve Play'i kurun. Webview servisini güncelleyin.
Eğer yine olmadıysa açık olarak neler olup bittiğini yazın ki bizler de ona göre yardımcı olalım yada yapacak birşey kalmadıysa kalmadı diyelim. Romu portlayan kişiyle irtibata geçin.

peki son bisey open gapps ta ki bilgilere telefondan nasil ulasacagim stock mu x86 gibi

Oyla:
Üst Alt