- Adım
- Mert
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 9
Selamlar Hocalarım Redmi 5 Plus Sahibiyim Yeni Aldım Acaba Bunda Yüz Tanıma Özelliği Varmıdır Global Sürümdeyim?
Peki Hocam TeşekkürlerGlobal sürümde yok, Beta sürümde var.
Eğer son güncellemeyi kurduysan(9.5.6 kararlı) bölgeyi hindistan yaparak ayarlardan "kilit ekranı ve paroloya" girerek kullanabilirsinPeki Hocam Teşekkürler
Eğer son güncellemeyi kurduysan(9.6.5 kararlı) bölgeyi hindistan yaparak ayarlardan "kilit ekranı ve paroloya" girerek kullanabilirsin
Yanlış yazmışım hocam güncellemeyi 9.6.5 olacakEğer son güncellemeyi kurduysan(9.5.6 kararlı) bölgeyi hindistan yaparak ayarlardan "kilit ekranı ve paroloya" girerek kullanabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
9.6.4 Var Hocam Daha Gelmedi 9.6.5 TeşekkürlerEğer son güncellemeyi kurduysan(9.5.6 kararlı) bölgeyi hindistan yaparak ayarlardan "kilit ekranı ve paroloya" girerek kullanabilirsin
Yanlış yazmışım hocam güncellemeyi 9.6.5 olacak
Güncelleme bütün global cihazlar için aynı anda yayınlanmıyor mu. Bende global redmi 5 plus kullanıyorum dün bana geldi güncelleme isterseniz bi kontrol edin9.6.4 Var Hocam Daha Gelmedi 9.6.5 Teşekkürler
Uygun Güncelleme Yok Yazıyor HocamGüncelleme bütün global cihazlar için aynı anda yayınlanmıyor mu. Bende global redmi 5 plus kullanıyorum dün bana geldi güncelleme isterseniz bi kontrol edin
Yanlış yazmışım hocam güncellemeyi 9.6.5 olacakEğer son güncellemeyi kurduysan(9.5.6 kararlı) bölgeyi hindistan yaparak ayarlardan "kilit ekranı ve paroloya" girerek kullanabilirsin
İlginç yakın sürede gelir ozaman hocam.dediğimi uygulayarak yüz tanımayı kullanabilirsiniz fakat pek memnun kalmadım ben parmak izi okuyucu daha stabil ve hızlı çalışıyor yinede siz bilirsinizUygun Güncelleme Yok Yazıyor Hocam
Tamam Hocam Teşekkürler Yardımınız İçinYanlış yazmışım hocam güncellemeyi 9.6.5 olacak
İlginç yakın sürede gelir ozaman hocam.dediğimi uygulayarak yüz tanımayı kullanabilirsiniz fakat pek memnun kalmadım ben parmak izi okuyucu daha stabil ve hızlı çalışıyor yinede siz bilirsiniz