- Adım
- recovery
- Cihazım
- note 8 pro
- Konular
- 14
Şimdiden teşekkür ediyorum herkese.
Hocam alet nedir?
RN8 olsa idi şüphesiz Masik derdim, ama pro için Masik sürümü bulamadım. çoğu custom romda var. Eu betada da var hocam.
Alet nedir ne demek yahu? Telefonunuzun modeli nedir demek daha mantıklı değil mi? Sizce de?
Çoğu custom romda yok maalesef hocam
Note 8 Pro MTK kullandığı için tüm aosp ler aynı tabanı kullanıyor ve birinde kronik sorun hepsinde oluyor CFW rom olduğu için hepsi
Bu cihaz için tam sorunsuz eksiksiz bir aosp ben daha göremedim ancak Muhammed hocamın önceden kullandığı Pixel Experience Plus romunu tavsiye edebilirim
parmak izi sorunu onda da vardı sanırım
Estağfurullah hocam bilgi sahibi olmak amacıyla yazdımDüzeltiyorum, kullandığım customlarda yüz tanıma özelliğini gördüm.
Tabi bir de aosp mi miui mi istiyor o da var. Ben direkt miui üzerinden yorum yaptım.
Estağfurullah hocam bilgi sahibi olmak amacıyla yazdım
Arkadaş parmak izi çalışan dediğine göre aosp istiyor muhtemelen
çünkü miui romlarda parmak izi sorunu yok
Önceki mesajda parmak izi örneği verince yüz tanıma yerine parmak izi yazmışım kusura bakmayınParmak izi çalışan diye bir şey görmedim yüz tanıma yazmış
Note 8 ProHocam alet nedir?
Siz beğendiğiniz rom'u söyleyin ben size var mı yok mu diye cevap vereyim. Şuan çok fazla rom bulunmakta piyasada çünkü. Tüm romlar sıkıntısız şuan. Tüm sorunları giderildiNote 8 Pro