Satıldı Yurtiçi Xiaomi Redmi Note 8 Temiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BurakSahinn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Ürün Durumu
Kullanılmış / İkinci El
Fiyat
1750
Ürün Takas Durumu
Takas düşünmüyorum
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ekrandaki çizik ve baloncuk ekran koruyucusundadır. Telefonda en ufak çizik, kırık, soyulma yoktur. Son fotoğrafta da belirttiğim gibi cihazı 2019 aralık ayında aldım ve sadece ben kullandım. 2 sene boyunca 5 dakika dahi kılıfsız ve ekran koruyucusu olmadan kullanmadım. Cihazın garantisi bitmiş olup bootloader kilidi açıktır. Bizzat yurtiçi trendyoldan satın aldığım için hem sim 1 hem sim 2 de imei problemi yoktur. İncelemeye geldiğinizde sorgulayabilirsiniz. Şarj aleti ve kablo orijinaldir. Pili kullanıma bağlı olarak 1.5-2 gün dayanmaktadır. Kesinlikle tamir yüzü görmemiştir. Ayrıca telefonun yanında 3 kılıf da verilecektir.

Ek olarak şu an Xiaomi.eu rom kurulu fakat istek üzerine Miui global rom kurup verebilirim. Redmi Note 8 Miroom veya Xiaomi.eu rom ile daha stabil çalışıyor. Bu şekilde kullanmanızı tavsiye ederim.

Ankara içi elden teslim edebilirim veya havale sonrası kargoya verebilirim.

İhtiyaçtan dolayı satıyorum. Pazarlık payı vardır.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    5,2 MB · Görüntüleme: 33
  • 2.jpg
    2.jpg
    5,9 MB · Görüntüleme: 32
  • 3.jpg
    3.jpg
    5,6 MB · Görüntüleme: 29
  • 4.jpg
    4.jpg
    4,5 MB · Görüntüleme: 24
  • 5.jpg
    5.jpg
    4,4 MB · Görüntüleme: 20
  • 6.jpg
    6.jpg
    4,4 MB · Görüntüleme: 23
  • 7.jpg
    7.jpg
    5,7 MB · Görüntüleme: 25
  • 8.jpg
    8.jpg
    5,2 MB · Görüntüleme: 26
  • 9.jpg
    9.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 28
  • 10.jpg
    10.jpg
    5,2 MB · Görüntüleme: 32

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
Fiyatı düşürürseniz daha sağlıklı.Ve aldığınız fiyat arasında 650 TL fark var buda korkunç bir değer .Sıfır fiyatina bir bakarsani, sağlıklı olur

BurakSahinn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değerlendirmeleriniz için teşekkürler.

aldığınız fiyat arasında 650 TL fark var buda korkunç bir değer
Hocam KDV oranını çıkarınca o fark oluşuyor telefonu 1600TL'ye satın aldım yanlış olmasın.
Ayrıca telefonumu Türkiye garantili aldığım için güncel sıfır Türkiye garantili satılan (yaklaşık 2500TL) fiyatı baz alarak değer biçtim. Sanırsam bu şekilde düşünerek hata yaptım. Uyardığınız için teşekkür ederim.

2. El cihaz için cihazın fatura fiyatından daha fazla ücret istemeniz cihazı satmanızda zaman kaybı yaşatabilir......
Fatura değerinin altında sattıktan sonra telefonumla az çok aynı değere sahip 2. el bir rn8 alamıyorum hocam neden daha altında satayım? Alışveriş konusunda ülkece hiç kimse bu şekilde yapmasaydı zaten hiçbir şeyin fiyatı bu kadar uçuk olmazdı. (Yanlış anlaşılmasın, bunu savunmuyorum.)

Ayrıca piyasadaki satılan tüm 2. el RN8 ilanlarına baktım %85'i yurtdışı tek imei ve özensiz 1800-2100 TL arasına satılıyor.

İlgilenen arkadaşlar DM yoluyla ulaşırlarsa fiyat konusunu konuşuruz. Konudaki fiyat kısmını değiştiremiyorum.

BurakSahinn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
19 Ekim güncel fiyat

1750TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt