- Adım
- Burak
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 11
- Ürün Durumu
- Kullanılmış / İkinci El
- Fiyat
- 1750
- Ürün Takas Durumu
- Takas düşünmüyorum
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ekrandaki çizik ve baloncuk ekran koruyucusundadır. Telefonda en ufak çizik, kırık, soyulma yoktur. Son fotoğrafta da belirttiğim gibi cihazı 2019 aralık ayında aldım ve sadece ben kullandım. 2 sene boyunca 5 dakika dahi kılıfsız ve ekran koruyucusu olmadan kullanmadım. Cihazın garantisi bitmiş olup bootloader kilidi açıktır. Bizzat yurtiçi trendyoldan satın aldığım için hem sim 1 hem sim 2 de imei problemi yoktur. İncelemeye geldiğinizde sorgulayabilirsiniz. Şarj aleti ve kablo orijinaldir. Pili kullanıma bağlı olarak 1.5-2 gün dayanmaktadır. Kesinlikle tamir yüzü görmemiştir. Ayrıca telefonun yanında 3 kılıf da verilecektir.
Ek olarak şu an Xiaomi.eu rom kurulu fakat istek üzerine Miui global rom kurup verebilirim. Redmi Note 8 Miroom veya Xiaomi.eu rom ile daha stabil çalışıyor. Bu şekilde kullanmanızı tavsiye ederim.
Ankara içi elden teslim edebilirim veya havale sonrası kargoya verebilirim.
İhtiyaçtan dolayı satıyorum. Pazarlık payı vardır.
Ek olarak şu an Xiaomi.eu rom kurulu fakat istek üzerine Miui global rom kurup verebilirim. Redmi Note 8 Miroom veya Xiaomi.eu rom ile daha stabil çalışıyor. Bu şekilde kullanmanızı tavsiye ederim.
Ankara içi elden teslim edebilirim veya havale sonrası kargoya verebilirim.
İhtiyaçtan dolayı satıyorum. Pazarlık payı vardır.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ekli dosyalar
-
1.jpg5,2 MB · Görüntüleme: 33
-
2.jpg5,9 MB · Görüntüleme: 32
-
3.jpg5,6 MB · Görüntüleme: 29
-
4.jpg4,5 MB · Görüntüleme: 24
-
5.jpg4,4 MB · Görüntüleme: 20