- Adım
- M
- Cihazım
- İphone6
- Konular
- 3
Iyı aksamlar arkadaslar yıllardır Ios kullanıcısı olarak xiaomi nin varlıgını duymama ragmen algılarımda çin malı damgasını tesadüfen yıkmıs bulunmaktayım ve harıl harıl 10 gundur hemen hemen butun telefonların ozellıklerını ınceledım keza bır cok magazalarada gıdıp fızıksel olarak bakabılme olanagınıda buldugumdan redmı 5 plus alacaktım fakat ta kı bugun tesadufen pro 6 nın varlıgının farkına vardıgımdan dolayı bu telefonu almakta karar kıldım henuz TR de olmamasından dolayı ben bunu bılındık...ess sıtesı uzerınden almayı dusunuyorum ve ılk defa alacagımdan dolayı hıc bır deneyımım olmadı bu konu ıle daha once hasır nesır olmus arkadaslar benı bılgılendırır ıse cok mutesekkur olurum.
1- yurtdısından alınacak telefonlarda her hangı bır gumruk muhabbetı var mıdır ?
2-kayıt olayında problem olmaz 4 ay surem var ılla hallederız .
3-bu telefonu sıparıs versem ve olakı Çin rom u yuklu geldıgı taktırde bunu Global Rom' a cevırebılırmıyım ?
4- yada soyle sorayım benı ne gıbı suprızler bekler ?
sımdıden tesekkur ederım
1- yurtdısından alınacak telefonlarda her hangı bır gumruk muhabbetı var mıdır ?
2-kayıt olayında problem olmaz 4 ay surem var ılla hallederız .
3-bu telefonu sıparıs versem ve olakı Çin rom u yuklu geldıgı taktırde bunu Global Rom' a cevırebılırmıyım ?
4- yada soyle sorayım benı ne gıbı suprızler bekler ?
sımdıden tesekkur ederım