Sohbet Yurtdısından Redmi pro 6 ?

Guesskayar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
İphone6
Konular
3
Iyı aksamlar arkadaslar yıllardır Ios kullanıcısı olarak xiaomi nin varlıgını duymama ragmen algılarımda çin malı damgasını tesadüfen yıkmıs bulunmaktayım ve harıl harıl 10 gundur hemen hemen butun telefonların ozellıklerını ınceledım keza bır cok magazalarada gıdıp fızıksel olarak bakabılme olanagınıda buldugumdan redmı 5 plus alacaktım fakat ta kı bugun tesadufen pro 6 nın varlıgının farkına vardıgımdan dolayı bu telefonu almakta karar kıldım henuz TR de olmamasından dolayı ben bunu bılındık...ess sıtesı uzerınden almayı dusunuyorum ve ılk defa alacagımdan dolayı hıc bır deneyımım olmadı bu konu ıle daha once hasır nesır olmus arkadaslar benı bılgılendırır ıse cok mutesekkur olurum.

1- yurtdısından alınacak telefonlarda her hangı bır gumruk muhabbetı var mıdır ?
2-kayıt olayında problem olmaz 4 ay surem var ılla hallederız .
3-bu telefonu sıparıs versem ve olakı Çin rom u yuklu geldıgı taktırde bunu Global Rom' a cevırebılırmıyım ?
4- yada soyle sorayım benı ne gıbı suprızler bekler ?

sımdıden tesekkur ederım

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Hocam imei konusunda sorun olmayacağını kendiniz belirtmişsiniz, o tamam, rom konusu da halledilir, global rom yüklemede sorun yok, lakin cihaz gümrüğe takılabilir ve en büyük etken bu, bir tanıdığınız vasıtasıyla gelecekse sorun yok, lakin Aliexpress'ten vs. alacaksanız olabilir, duyduğum kadarıyla Türkiye'ye gümrük sıkıntısı çıkartmayan satıcılar varmış, telefonu hediye eşya, yada farklı bir malzeme olarak gösteriyorlarmış, gümrük kontrol etmeden geçişini onaylıyormuş, bu konuyu ve bu şekilde gönderim yapan satıcıları araştırmanızı öneririm, bu konuda bildiklerim bunlardır.

Guesskayar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
İphone6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam imei konusunda sorun olmayacağını kendiniz belirtmişsiniz, o tamam, rom konusu da halledilir, global rom yüklemede sorun yok, lakin cihaz gümrüğe takılabilir ve en büyük etken bu, bir tanıdığınız vasıtasıyla gelecekse sorun yok, lakin Aliexpress'ten vs. alacaksanız olabilir, duyduğum kadarıyla Türkiye'ye gümrük sıkıntısı çıkartmayan satıcılar varmış, telefonu hediye eşya, yada farklı bir malzeme olarak gösteriyorlarmış, gümrük kontrol etmeden geçişini onaylıyormuş, bu konuyu ve bu şekilde gönderim yapan satıcıları araştırmanızı öneririm, bu konuda bildiklerim bunlardır.

eyvallah kardesım cok tesekkur ederım evet alıexp.den sıparıs edecegım ama kımı bulmam lazım hıc bır fıkrım yok

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
eyvallah kardesım cok tesekkur ederım evet alıexp.den sıparıs edecegım ama kımı bulmam lazım hıc bır fıkrım yok

Hocam araştırdığıma göre böyle bir kaynak buldum.

Satıcı sağlam gibi.

Guesskayar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
İphone6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam araştırdığıma göre böyle bir kaynak buldum.

Satıcı sağlam gibi.

eyvallah kardesım bı bakayım cok tesekkur ederım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet tesadufen bende bu satıcıya gırmısım senın yolladıgınla aynı zaten orda ıngılızce olarak ta shıppıng from turkey yazıyor deneyecem ıyı bıraz daha arastırayım da

Son düzenleme:
Üst Alt