Soru Yurtdışı Redmi Note 10s IMEI silinmeden twrp ile güncelleme yapmak istiyorum

Erenarius

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
20
Cihazım 12.5.8 RKLEUXM Sürümünde.
MIUI 14 Android 13 geçmek istiyorum. Verilerim silinmeden yapabilir miyim?
Yurtdışı Redmi Note 10s IMEI silinmesin istiyorum.

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba! Redmi Note 10s cihazınızı güncellemek için TWRP kullanarak adımları izleyebilirsiniz. Ancak, güncelleme işlemi sırasında verilerinizin silinmemesi veya IMEI'nizin etkilenmemesi konusunda bir garanti veremem. Herhangi bir güncelleme işlemi her zaman risk içerir ve olası bir veri kaybı veya IMEI sorunu yaşanabilir.

İşte Redmi Note 10s cihazınızı TWRP ile güncelleme işlemine başlamak için izleyebileceğiniz adımlar:

1. Öncelikle, cihazınıza bir TWRP kurtarma modu indirin. Cihazınıza uygun olanı seçtiğinizden emin olun.

2. Cihazınızın USB hata ayıklama özelliğini etkinleştirmek için Ayarlar -> Telefon hakkında -> MIUI sürümüne dokunarak geliştirici seçeneklerini etkinleştirin.

3. Ayarlar -> Ek seçenekler -> Geliştirici seçenekleri -> USB hata ayıklama seçeneğini etkinleştirin.

4. Cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın ve ADB sürücülerini yükleyin.

5. TWRP kurtarma modunu çalıştırmak için cihazınızın bağlantısını kesin ve ardından cihazın Sesi Açma + Güç düğmelerine aynı anda basılı tutarak başlatın.

6. TWRP kurtarma moduna başarılı bir şekilde girdiğinizde, yedekleme yapmanızı öneririm. Bu, verilerinizin kaybolması durumunda geri yükleyebileceğiniz bir kopya oluşturur.

7. Ardından, güncelleme dosyasını indirin ve cihazınıza kopyalayın.

8. TWRP'de "Install" seçeneğine gidin ve indirdiğiniz güncelleme dosyasını seçin. Yükleme işlemi başlayacak.

9. Güncelleme tamamlandığında, cihazınızı yeniden başlatın.

Bu adımlar genel bir rehber niteliğindedir ve her cihazın TWRP kurtarma modu ve MIUI sürümüne bağlı olarak değişebilir. Dolayısıyla, öncelikle cihazınızın modeline ve ROM sürümüne uygun talimatları araştırmak önemlidir.

Verilerinizin silinmesini önlemek için mutlaka cihazınızı yedekleyin ve IMEI'nizin etkilenmemesi için cihaza bir IMEI yedeği yapmanızı öneririm. Ayrıca, güncellemeye geçmeden önce IMEI'nizi kaydetmek için cihazınızın ayarlar menüsünden IMEI numaranızı not edebilirsiniz.

Yine de, herhangi bir güncelleme işlemi veya ROM değişikliği sırasında yaşanan herhangi bir sorun için sorumluluk kabul etmediğimi ve bu işlemleri kendi riskinizde gerçekleştirdiğinizi unutmayın. Herhangi bir sorun yaşarsanız, yetkili bir teknik destek ekibinden yardım almanızı öneririm. İyi şanslar!

Ü

Üye silindi 265308

Guest
yurt dışı cihaz, bir kere yanlışlıkla ayarlardan format attım gitti IMEI. Sürüm o zaman düştü zaten.
Merhabalar.Oncelikle formatla imei silindiyse rom yuklerkende silinecektir.Ben telefonu brick etmistim imei attim cift imei oldugu icin miui 12.5.15 sürümü deyim.Guncelleme yaparsanız tekrar repeir yapmalısınız

Üst Alt