Yardım Yurtdışı- pasaport ve imei kayıt karmaşası

D6603

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Mi8 SE ve D6603
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
0
Telefon Modeli
0
Bootloader Kilidi
Kapalı
İkinci el Mi9 se - mi8 - mi9 t birini almak istiyorum fakat kayıt işini anlamadım. Yurtdışı kayıtlı, pasaport kayıtlı, imei kayıtlı olması ne anlama geliyor? Elimde kapanır mı? veya Band20 sorunu varmış sanırım mi9se kayıtlı versiyonlarda. Biri açıklayabilir mi?

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
İkinci el Mi9 se - mi8 - mi9 t birini almak istiyorum fakat kayıt işini anlamadım. Yurtdışı kayıtlı, pasaport kayıtlı, imei kayıtlı olması ne anlama geliyor? Elimde kapanır mı? veya Band20 sorunu varmış sanırım mi9se kayıtlı versiyonlarda. Biri açıklayabilir mi?
Pasaport kaydı ile yurtdışı kayıt aynı anlamda ve yasal yolla kayıt anlamına geliyor, imei kaydı ise kayıtlı başka eski kullanılmayan bir cihazın imei telefona kopyalanmış anlamına geliyor.

Oyla:

D6603

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Mi8 SE ve D6603
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yasal yolla kayıt edilmiş cihaz veya imei kopyalanması ile kaydedilmiş telefonların sonradan kapanması vs. yaşanabilir mi? Kapanması durumunda rom yükler gibi farklı bir yolla açmamız mümkün mü acaba?

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Yasal yolla kayıt edilmiş cihaz veya imei kopyalanması ile kaydedilmiş telefonların sonradan kapanması vs. yaşanabilir mi? Kapanması durumunda rom yükler gibi farklı bir yolla açmamız mümkün mü acaba?
Yasal yolla kayıt edilmiş cihaz mayıs 2019 dan önce kayıt edildiyse sıkıntısız kullanabilirsiniz kapanma durumu olmaz, 2019 mayıs ayından sonraki kayıtlarda ise kayıt eden kişi ile kullanılan hat aynı kişi kimlik numarası adına kayıtlı olmak zorunda ve sistem kullanıma izin vermez. Diğer kayıt şeklindeki cihazlarda da cihaz kimliklerinin uyuşmama durumu olacağından btk tespit ettiği anda cihaz kapanabilir. Cihaz imei adresi kapatılır ve bu durum romla düzelmez.

Oyla:
Üst Alt