Yardım Yurtdışı Note 9 Pro

Şg08

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem cem
Cihazım
Note 9 pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12
Telefon Modeli
Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
İyi akşamlar. Telefonu yurtdışı olarak aldım telefoncuya imei attırdım. Telefoncu güncelleme gelirse telefon üzerinden yapma yoksa sorun çıkabilir dedi. Neden direk telefon üzerinden güncelleyemiyorum?

trsalgado

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
s4
Konular
19
bende 9s var, telefon üzerinden gelen güncellemeyi indirdi telefon, yeniden başladı twrp ekrana geldi, oradan install dedim yüklendi dedi, sonra reboot system dedim restart yaparken hata verdi, daha sonra eski sürümle açıldı telefon, otomatik güncelleme indirmeyi kapattım, elle indirdim ve kurdum bir sorun olmadı.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
İyi akşamlar. Telefonu yurtdışı olarak aldım telefoncuya imei attırdım. Telefoncu güncelleme gelirse telefon üzerinden yapma yoksa sorun çıkabilir dedi. Neden direk telefon üzerinden güncelleyemiyorum?
Cihazınıza imri atmak için twrp kuruldu otomatik olarak indirip kurmaz deme sebebi budur hocam

Oyla:

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Aslında bu durumu satıcıyla konuşup temiz bir rom kurmasını söyledikten sonra normal guncellemeyi kullanabilirsiniz.

Oyla:

Şg08

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem cem
Cihazım
Note 9 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında bu durumu satıcıyla konuşup temiz bir rom kurmasını söyledikten sonra normal guncellemeyi kullanabilirsiniz.
Şu an telefonda temiz rom kurulu olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Ekli dosyalar

• F43F5D3B-12B0-425E-8139-690215315323.jpeg
    F43F5D3B-12B0-425E-8139-690215315323.jpeg
    2,3 MB · Görüntüleme: 9
Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
bende 9s var, telefon üzerinden gelen güncellemeyi indirdi telefon, yeniden başladı twrp ekrana geldi, oradan install dedim yüklendi dedi, sonra reboot system dedim restart yaparken hata verdi, daha sonra eski sürümle açıldı telefon, otomatik güncelleme indirmeyi kapattım, elle indirdim ve kurdum bir sorun olmadı.

Güncellemeler için stok recovery gerekli. Eğer twrp ile yaparsanız ilk seferinde hata verecektir. Tekrar ikinci kez indirin ve kurarsanız sorun çıkayacaktır. Lakin, stok romları twrp ile güncelledikten sonra magisk ile rootlamanız lazım yoksa twrp gider. Eğer cihazınızın bootloader kilidide kapalıysa ileride tekrar açma konusunda sorun olabilir. Cihaz sıfırdan açılırken en üstte kilit açık simgesi varsa bootloader açık demektir. Bunu kontrol edin. Eğer rom güncel romu kurmak isterseniz, rom insin direkt kur demeden manuel twrp moda girip romu kurun. Ardından magisk ile rootlayın.

Not: Twrp ile ilk seferde hata vermesinin neden, twrp ota güncellemeyi desteklemez. Recovery romu, yani tüm romu yeniden kurabilir. İlk güncellemede ota güncelleme gelir, cihaz hata alırsa ikincisinde recovery rom inecektir.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Note 9 pro ya twrp ile rom kuramazsınız. Brick olma riski bile var. 1 sefer sıfırlanmasına razı olup mi flash yada cmd den fastboot rom atarsanız eğer, bundan sonraki güncellemeleri otomatik yapacaktır. Yada sıfırlanmadan halletmek için alternatif yöntem; mevcut sürümün fastboot romunu indirip, images klasöründeki boot.img ve recovery.img dosyalarını cmd den yazdırabilirsiniz. Yine otomatik güncelleme yapacaktır..

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek