Yardım Yurtdışı IMEI cihazda güncelleme yapmak istiyorum

efhee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi 12
Konular
2
Cihazim Yurt disi IMEI'ne sahip olan, Redmi 12 kullaniyorum. Guncelleme yaparsam IMEI'nin gidecegini soyledi, ama guncelleme yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
güncelleme yapın açılmaz ise yeniden imei atılır.

efhee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi 12
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-18-18-45-30-303_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2024-12-18-18-45-30-303_com.android.updater.jpg
    210 KB · Görüntüleme: 39

Yuzarsf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Huawei
Konular
9
güncellemeyi kendi almıyorsa bl açıksa cihaza recovery modda yada yazılım üzerinden rom atılması gerekiyor yedek alırsanız ımeı gitse bile geri yükeme şansınız olur bu konularda bilgili değilseniz meşakkatli bir iş yardım alabilirsiniz

efhee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi 12
Konular
2
güncellemeyi kendi almıyorsa bl açıksa cihaza recovery modda yada yazılım üzerinden rom atılması gerekiyor yedek alırsanız ımeı gitse bile geri yükeme şansınız olur bu konularda bilgili değilseniz meşakkatli bir iş yardım alabilirsiniz
Yani yeni surumu internertten indirip recovery moddan kurucam? IMEI giderse yedegi geri yuklicem bunlari yapicam degil mi? Ayrica IMEI giderse eger telefon bidaha acilmama olasiligi varmis dogru mudur?

Yuzarsf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Huawei
Konular
9
hocam iki çeşit rom bulunur fastboot rom ve recovery rom fastboot rom tzg uzantılı bir rar dosyasıdır mi flash ile rom yazdırmak içindir
recovey rom ise twrp ile telefondan rom kurmak içindir twrp den rom yüklemek için önce cihaza twrp yüklemek gerekir bunun içinde cihazın bootloader kilidinin açık olması gerekir aynı zamanda yedekler twrp üzerinden de alınabilir eğer cihazda bootloader klidi açık değilse yükleme yapamazsınız yada cihaz açılmaz cihazınız için en son hangi sürüm çıkmış ?

efhee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi 12
Konular
2
hocam iki çeşit rom bulunur fastboot rom ve recovery rom fastboot rom tzg uzantılı bir rar dosyasıdır mi flash ile rom yazdırmak içindir
recovey rom ise twrp ile telefondan rom kurmak içindir twrp den rom yüklemek için önce cihaza twrp yüklemek gerekir bunun içinde cihazın bootloader kilidinin açık olması gerekir aynı zamanda yedekler twrp üzerinden de alınabilir eğer cihazda bootloader klidi açık değilse yükleme yapamazsınız yada cihaz açılmaz cihazınız için en son hangi sürüm çıkmış ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kapali diye gosteriyo ilk basta acikti ama magisk yada lsposed ile bypass etmistim whatsapp'i kullanmak icin.

Global HyperOS 2.0.3.0.VMXMIXM​

Bu siteden baktigima gore en cok cikan surum bu hocam.

Yuzarsf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Huawei
Konular
9
hocam cihaz kilitli açmak isterseniz bile cihaz kendini sıfırlar mediatek işlemci olduğu için tam bilmiyorum ama imei yine gidebilir bence hiç uğraşmaya değmez

efhee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi 12
Konular
2
hocam cihaz kilitli açmak isterseniz bile cihaz kendini sıfırlar mediatek işlemci olduğu için tam bilmiyorum ama imei yine gidebilir bence hiç uğraşmaya değmez
Root attiktan bi sure sonra boyle kapali diye gosteriyo. Aslinda ilk zamanlar kapali degildi ama ben bootloader kilidini kapatcak biseyde yapmadim, sadece bootloader bypass modulu kullandim ondan kapali diye gozukuyor olabilir mi?

Üst Alt