Tavsiye Yurtdışı alınabilecek kayıt yapılabilen telefon önerisi

Kadir Kılıf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir Kılıf
Cihazım
mi11t
Meslek
Öğrenci
Konular
73
Hocam merhabalar, 3 yılı aşkın süredir Mİ11T kullanıyorum ve artık ömrünü tamamlamak üzere bataryayı hor kullandığım için ekran sürem çok kısaldı ve depolama alanı yetmemeye başladı(128gb)
Yeni bir yd almayı düşünüyorum bütçe maksimum 26-27 bin
en son 3 yıl önce bakmıştım o dönemde 11T mantıklı bi telefondu hâlâ güzel işimi görüyor ama depolama yetmediği için değiştiriyorum yoksa batarya çok büyük bir dert değil değiştirir kullanırım

imeide sıkıntı çıkarmayacak, maksimum 27 bin bandında olacak, ekran süresi iyi olan, depolama alanı minimum 256gb olan xiaomi öneriniz var mıdır?
şimdiden teşekkürler.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Her zaman arka kapağında CE simgesi olan, imeisini e-devlette sorgulayınca Global çıkan global cihazları tercih ediniz. Çin model cihazların arasındaki fiyat farkı sonrasında cebinizden fazlasıyla çıkacaktır.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Hocam merhabalar, 3 yılı aşkın süredir Mİ11T kullanıyorum ve artık ömrünü tamamlamak üzere bataryayı hor kullandığım için ekran sürem çok kısaldı ve depolama alanı yetmemeye başladı(128gb)
Yeni bir yd almayı düşünüyorum bütçe maksimum 26-27 bin
en son 3 yıl önce bakmıştım o dönemde 11T mantıklı bi telefondu hâlâ güzel işimi görüyor ama depolama yetmediği için değiştiriyorum yoksa batarya çok büyük bir dert değil değiştirir kullanırım

imeide sıkıntı çıkarmayacak, maksimum 27 bin bandında olacak, ekran süresi iyi olan, depolama alanı minimum 256gb olan xiaomi öneriniz var mıdır?
şimdiden teşekkürler.
Xiaomi 14T Pro 12/256 GB modeli 20 bin TL civarı. Kayıt ücreti 1-2 bin TL vardır.
Ya da Xiaomi 15 modeli bakılabilir. 29 bin TL civarı

Üst Alt