artık türkiyeye telefon girişi asla olmayacak diye duydum doğru mu bu?
A ali77 Guest 26 Mayıs 2016 #1 artık türkiyeye telefon girişi asla olmayacak diye duydum doğru mu bu?
casibao Her türlü halı kilim turistlik gezi.. Yönetici Admin Satış Sorumlusu Teknisyen Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Hüseyin Cihazım Xiaomi 14 Konum İstanbul Katılım 5 Mayıs 2014 Konular 124 Mesajlar 1.884 Çözümler 9 Tepkime puanı 1.254 Puanları 138 26 Mayıs 2016 #2 Yok öyle birşey..
chatin_62 Süper Üye Onursal Yönetici Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Çetin Cihazım Xiaomi 12TPro Meslek Bilgi Teknolojiler Konum İstanbul Katılım 7 Mayıs 2014 Konular 99 Mesajlar 8.983 Çözümler 1 Tepkime puanı 6.721 Puanları 338 29 Mayıs 2016 #3 ali77' Alıntı: artık türkiyeye telefon girişi asla olmayacak diye duydum doğru mu bu? Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani? Zaten posta yoluyla gelmesi yasak. Ancak ithalinde yada yolcu ile beraber gelmesinde bir sorun yok. Sent from my MI PAD using Tapatalk
ali77' Alıntı: artık türkiyeye telefon girişi asla olmayacak diye duydum doğru mu bu? Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani? Zaten posta yoluyla gelmesi yasak. Ancak ithalinde yada yolcu ile beraber gelmesinde bir sorun yok. Sent from my MI PAD using Tapatalk