- Adım
- rtsbora
- Cihazım
- android
- Konular
- 3
Herkese merhabalar.
Ay sonundan Avrupa'dan akrabamız gelecek inşallah. Gelirken kendisine bu telefonu getirtmeyi düşünüyorum. Yabancı sitelerde 3Gb/16Gb/ versiyonları 450-500 lira civarı fiyata satın alınabiliyor.
Sizce hangi siteyi seçmeliyim? Amazon, AliExpress, Banggood?.. Önerebileceğiniz bir satıcı var mı? AliExpress fiyatları en makulü sanırım.
Bir de telefonu alırken dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? Global Rom olması yeterli midir? 4 Gb ramli versiyona fazladan para vermeye değer mi? Kayda değer bir performans farkı var mı?
Aldıktan sonra eski telefonumun imei nosunu yazmayı planlıyorum. Global rom yüklü cihazlarda bunun için kiliti açıp root atmak alzım sanırım. Eski telefonuma root atmıştım. Sanırım buna da atabilirim.
Teşekkürler.
Not: Bu telefonun yerine başka bir telefon önerisi olan varsa duymak isterim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ay sonundan Avrupa'dan akrabamız gelecek inşallah. Gelirken kendisine bu telefonu getirtmeyi düşünüyorum. Yabancı sitelerde 3Gb/16Gb/ versiyonları 450-500 lira civarı fiyata satın alınabiliyor.
Sizce hangi siteyi seçmeliyim? Amazon, AliExpress, Banggood?.. Önerebileceğiniz bir satıcı var mı? AliExpress fiyatları en makulü sanırım.
(almayı düşündüğüm telefonun
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
) Bir de telefonu alırken dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? Global Rom olması yeterli midir? 4 Gb ramli versiyona fazladan para vermeye değer mi? Kayda değer bir performans farkı var mı?
Aldıktan sonra eski telefonumun imei nosunu yazmayı planlıyorum. Global rom yüklü cihazlarda bunun için kiliti açıp root atmak alzım sanırım. Eski telefonuma root atmıştım. Sanırım buna da atabilirim.
Teşekkürler.
Not: Bu telefonun yerine başka bir telefon önerisi olan varsa duymak isterim.