Tavsiye Yurt dışından cep telefonu alacağım, kolay ımeı atılması gerekiyor, ısınma , donma sorunu olmayan şarjı uzun giden bir marka model öneriniz var mı?

redlion

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aslan
Cihazım
xioami note11
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.05
Telefon Modeli
Xiomi not 11 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba, yurt dışından cep telefonu almak istiyorum ısınma donma sorunu olmayan direnç olmadan,server olmadan yazılımla imei atılabilen bir cep telefonu . Bu bağlamda bi marka model öneriniz var mı? Bildiğim kadarıyla mtk işlemcili telefonlara imei atılıyor başka hangi tür işlemcilere yazılımla imei atılıyor, MTK işlemcili hangi marka model cep telefonu olursa olsun imei atılıyor mu ? Ben Xiaomi red mi note 7 kullanıyordum kaçak almıştım sorunsuz kullandım, şimdi yurt içi orjinal kayıtlı Xiaomi red mi note 11 pro kullanıyorum ama aşırı ısınıyor hiç memnun değilim illaki Xiaomi olmasına gerek yok, donmasın ısınmasın ımeı kolay atılsın yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim 🫡

Kegrine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
4
Bütçe bilgisi almadan bir şey demek imkansız.

Oyla:

Erhan5561

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
26
Arkadaşlar merhaba, yurt dışından cep telefonu almak istiyorum ısınma donma sorunu olmayan direnç olmadan,server olmadan yazılımla imei atılabilen bir cep telefonu . Bu bağlamda bi marka model öneriniz var mı? Bildiğim kadarıyla mtk işlemcili telefonlara imei atılıyor başka hangi tür işlemcilere yazılımla imei atılıyor, MTK işlemcili hangi marka model cep telefonu olursa olsun imei atılıyor mu ? Ben Xiaomi red mi note 7 kullanıyordum kaçak almıştım sorunsuz kullandım, şimdi yurt içi orjinal kayıtlı Xiaomi red mi note 11 pro kullanıyorum ama aşırı ısınıyor hiç memnun değilim illaki Xiaomi olmasına gerek yok, donmasın ısınmasın ımeı kolay atılsın yeter

illa xiaomi olmayacaksa nothing ve google serisi önerebilirim imei konusunda ve hız konusunda imei işlşemleri çok basit çünkü

Oyla:

Alpivx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
mi 13
Konular
1
illa xiaomi olmayacaksa nothing ve google serisi önerebilirim imei konusunda ve hız konusunda imei işlşemleri çok basit çünkü
antutu max 1 milyon cihaz için 15 üstü vermek saçma sg 8 gen 2 ler var o fiyatlara xiomi de

öncelikle hocam snapdragon 8 gen 2 ve mtk 9300+ kullanmış biri olarak hangi oyun olursa olsun 120 fps destekli binotunda 50 dk oyundan sonra cihaz 40 dereceye çıkıyor el terletiyor burda eski cihaz yani 8 gen 2 tarzı cihaz alırsanız sogutma sistemleri eski nesil oldugundan performans düşüyor ama yeni yonga setli bi cohaz alırsanız otomatik olarak sogutma sistemi de iyi olacağı icin eski chipsetlere gore daha az performans kaybi görürsünüz cihazda her şey chipset elbette bunu antutuda deneyebilirsiniz soğutma teknolojisi gelişmiş bir cohaz almanız yararınıza olur

red magic 10 un antutu puan score da samsungun over clokck lu islemicini gecmesinin tek sebebi sogutma sistemidir mesela

Oyla:

redlion

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aslan
Cihazım
xioami note11
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlla
Xiomi olmak zorunda değil hocam , ımeı sorunu olmayan,donma kasma sorunu olmayan batarya vs yeterli olan bir marka model olması lazım. Mesela aklımda dooge marka cep telefonu var ama imeı atılıyor mu bilmiyorum, Google telefonları hakkında bilgi sahibi değilim aynı şekilde nothingdede bilgi sahibi değilim Google ve nothing için önerebileceğiniz modelller var mı?

Oyla:

Erhan5561

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
26
İlla

Xiomi olmak zorunda değil hocam , ımeı sorunu olmayan,donma kasma sorunu olmayan batarya vs yeterli olan bir marka model olması lazım. Mesela aklımda dooge marka cep telefonu var ama imeı atılıyor mu bilmiyorum, Google telefonları hakkında bilgi sahibi değilim aynı şekilde nothingdede bilgi sahibi değilim Google ve nothing için önerebileceğiniz modelller var mı?
Hocam nothing ile Google IMEI işlemi çok basit googleye bakarak yapabilirsiniz ben IMEI yi baz alarak öneride bulundum yanlış anlaşılmasın ama bütçenizi bilmiyorum ama pixel9 var piyasada 25civari nothing phone 2 var 20civari siz bilirsiniz karar sizin

Oyla:
Üst Alt