Yardım Yurt Dışı Telefon Önerisi

umutphlvnoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
RedmiNote13-5G
Meslek
Siber güvenlik
Konular
24
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
note 9 pro
Telefon Modeli
note 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Selam arkadaşlar yeni telefon alacağım yarın kafamda şu model var.

MI 11 T PRO

Bütçem 9 bin tl civarı bunun yurt dışı kapalı kutusunu 9400 tl ye buldum varmı bundan iyi yurt dışı telefon önerirmisiniz varsa bi bakarım.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
28
11 t pro kötü telefon degil ama bence başka alternatiflere bak hocam çünkü model bence biraz eski

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
11T Pro ısı yönetiminde ve pilde sorunlu bir cihaz. Ancak AOSP kurup, underclock modülü yüklerseniz bir tık daha düzgün oluyor. SD888 ve çift hücreli pil bu cihazın en büyük iki eksisi. Yoksa kamerası, ekranı, malzeme kalitesi, hoparlör kalitesi vs. çok iyi bir cihaz. Dediğim şekilde kullanırsanız 11T Pro alınabilir.

Bütçeniz içinde çok seçenek de yok açıkçası. Belki bir alternatif olarak Nothing Phone 1 önerilebilir.

Oyla:

umutphlvnoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
RedmiNote13-5G
Meslek
Siber güvenlik
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
11T Pro ısı yönetiminde ve pilde sorunlu bir cihaz. Ancak AOSP kurup, underclock modülü yüklerseniz bir tık daha düzgün oluyor. SD888 ve çift hücreli pil bu cihazın en büyük iki eksisi. Yoksa kamerası, ekranı, malzeme kalitesi, hoparlör kalitesi vs. çok iyi bir cihaz. Dediğim şekilde kullanırsanız 11T Pro alınabilir.

Bütçeniz içinde çok seçenek de yok açıkçası. Belki bir alternatif olarak Nothing Phone 1 önerilebilir.
Redmi serisinden note 13 pro 5g alcam sanırım Xiaomi dışında kullanmıyorum yazılım olarak kişiselleştirmek zor oluyor diğer telefonları

Oyla:
Üst Alt