Hocam, 2 - 3 dür aynı şeyi söylüyorsunuz, ses çok açılınca, dediğiniz durum gayet normal, aradaki farkı anlayabilmek için ise bir video çekip bizlere sunsanız hem mutlu, aynı zamanda da aydınlanmış oluruz, teşekkürler
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olur hocam... O işlerden ben pek anlamam da, kızıma hazırlamasını söylerim.
O değil de, bu telefon yenileme işlerinin bana dokunan tarafı; ev ahalisinin kullandığı telefonlar iyi kalite olmalı ki, ben işlemci gücünü dikkate alıp, diğer özellikleri göz ardı ederek redmi serisinden telefonlarla yenileyince, ev ahalisi arıza çıkardı.
Durum gayet normal demişsiniz de... Ben hiç müzik dinlemem. Yani telefonda yüksek sesle müzik dinlenip - dinlenmeyeceği konusunda fikir bile beyan edemem. Ama şurasından emin olun ki; belirttiğim husus doğru. Kızım Güzel Sanatlar Müzik bölümünde Piyano bölümünde okuyor. Yani kızımın tespitine yanlış diyebilecek bir yetkinliğe sahip değilim.
Yani özetle; Poco F5 ve K60Pro cihazlarda yüksek ses altında kullanmak sizin için önemli ise, yazdıklarıma itibar etmeniz menfaatiniz icabıdır.
Neden menfaatiniz icabıdır diye yazdım ? İkinci paragrafta zımnen değindiğim üzere; ben işin ucuzuna kaçıp redmi serisi telefonlardan aldım, ev ahalisi önceki telefonu ile kıyaslayarak durumu tespit etti.
Toparlayacak olursam; benim keseme dokunduğu için, satın alırken ben hata yaptım. Sese önem verenler varsa, mesajımı dikkate alsınlar diye bir kaç defa değindim.
Bu arada izninizle ben de size bir soru sorayım. Forumda K60 Pro cihaza direnç işlemi yaptıranlar var demiştiniz. İstikrarlı mı ? Bu işlemi kim yapıyor. Sormama sebep; hanıma başka telefon alacak olursam, k60 pro'yu ben kullanayım bari de telefon bir köşede kalmasın. Bizim evde bir kişide imei kayıtlı telefon olması yetiyor.