Soru Yurt dışı Redmi Note 12 Pro 5G cihaza Hyper-OS nasıl kurulur?

Pigasor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 14.0.6
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Hocalarım selamlar. Aslında DA forumda sormuştum fakat tam anlayamadım. O konunun linkini de bırakacağım. O şekilde gerekli şeyleri de öğrenebilirsiniz. Cihazıma hiçbir şekilde güncelleme gelmiyor ve direnç işlemi uygulanmış. Cihazımda anlık olarak iki tane IMEI var. Bana güzel bir rehber atabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
hocam hyperos beta kurmanız lazım onun için de isim değiştirme yöntemi yapmanız gerekir ki basit bir şey ama imeilere bir şey olur mu bilmiyorum aynı cihazı kullanıyorum benim imeiler orijinal kilit açık mı

Oyla:

Pigasor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam hyperos beta kurmanız lazım onun için de isim değiştirme yöntemi yapmanız gerekir ki basit bir şey ama imeilere bir şey olur mu bilmiyorum aynı cihazı kullanıyorum benim imeiler orijinal kilit açık mı
Kilit açık değil hocam.

Oyla:

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
anladım hocam öncelikle kilidi açıp cihaza çin global veya eea rom yüklemeniz lazım atacağim linkteki rehberi takip edin ama imei konusunda bir şey diyemem bilgim yok driver olarak da cihazın kendi driverları yükleyin googlede bulursunuz 7 gün beklemeniz lazım kilit açılırken 7 gün bekledikten sonra bütün bilgiler silinir ayrıca 7 gün beklerken mi hesabını kaldırmayın güvenlik uygulamasından temizlik vs yapmayın

Oyla:
Üst Alt