Soru Yurt dışı Mi9T'den yurt içi Redmi Note 9S'e geçmek mantıklı mı?

alperenkayahan3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
5
Selamlar. Şuan da yurt dışı Mi9T kullanıyorum ve zaman geçtikçe sıkıldığımı hissetmeye başladım. Snapchat ve benzeri uygulamalarda pop-up kamera aç kapa yapıyor kamera açıldığı için. Aslında bu normal bir durum snapcaht'te kamera her menü geçişinde açıldığı için oluyor ama ben bu durumdan daha doğrusu pop-up'tan ve şebeke problemlerinden sıkılmaya başladım. Benim telefonum 6/128 yurt dışı. Kafa kafaya takaslı veya üstüne 200 lira falan alıcam redmi note 9S buldum 64GB yazıyor yüksek ihtimalle de 4GB ram olan model ama yurt içi. Sizce Mi9T den redmi note 9S'e bu şartlarda geçmek mantıklımı beyaz rengi kasası tamamen temiz çok beğendim ama 4GB ram düşündürücü açıkçası. Ben aosp ile kullanıcam ama offical rom desteği kesilir ve ortada kalırım diye korkuyorum.

Kmkk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Krm
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
1
Bence daha güncel bir cihaz almanız daha mantıklı olur. Günümüzde 4 GB ram ve 64 GB hafıza (kullanımınıza bağlı olarak) yeterli gelmeyebilir. Tabikide en son karar sizin.

alperenkayahan3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence daha güncel bir cihaz almanız daha mantıklı olur. Günümüzde 4 GB ram ve 64 GB hafıza (kullanımınıza bağlı olarak) yeterli gelmeyebilir. Tabikide en son karar sizin.
Haklısınız hocam zaten param olduğu zaman direk oneplus 11 alıcam hem sd 8 gen2 hem offical rom destekleri falan süper cihaz benim için. Ama şuan kafa kafaya değiştirebileceğim ve offical rom desteği fazla olan bir cihaz istiyorum açıkçası note 9 pro bulsam 6/128 onu alıcam zaten direk yada yine y.d ama note 10 pro 8/256 gibi

Üst Alt