Yardım Yurt dışı Mi 11 lite 4g Kayıtsız kullanma - şebeke gelmedi

hacker_127

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Discovery
Konular
1
Merhaba, herkese hayırlı günler diliyorum, cihaz yurt dışı 4g modeli, 12.5.4 sürüme imei atılmıştı, imei-efs vs uğraşmadan 4+4 ay stok ramla kullanmak istiyorum, kısa yazıverir misiniz neleri yüklemem gerek.

v13.0.6 global yükledim cihaz açılmadı, 13.9 sürüm modem yükledim açıldı ancak şebeke gelmedi.

Düzenleme: stok rom ile hat gelmedi, android 12 uyumlu 3.6.2 twrp yükleyip efs yedeğini oradan okuttum ve şebeke geldi. daha temiz bir kullanım için yine de yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Twrp ve imei ile uğraşarak telefonu delik deşik etmeden kullanmak mümkün müdür?

Son düzenleme:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Yanlış hatırlamıyorsam bu cihazlara tek SIM IMEI tamiri yapılıyor ve sıfırlama sonrası modem yüklenmesi gerekiyordu. Eğer doğru hatırlıyorsam cevap hayır, stock gibi kullanamazsınız. Modem yüklemesi yapmanız gerektiği için ROM kurulumu sonrasında modem yüklemeniz gerekli. Rom yüklemesi sonrası TWRP yüklemeden veya root yetkisi almadan modemi fastboot ile yükleyerek biraz daha temiz bir kurulum yapmayı deneyebilirsiniz.

hacker_127

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Discovery
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış hatırlamıyorsam bu cihazlara tek SIM IMEI tamiri yapılıyor ve sıfırlama sonrası modem yüklenmesi gerekiyordu. Eğer doğru hatırlıyorsam cevap hayır, stock gibi kullanamazsınız. Modem yüklemesi yapmanız gerektiği için ROM kurulumu sonrasında modem yüklemeniz gerekli. Rom yüklemesi sonrası TWRP yüklemeden veya root yetkisi almadan modemi fastboot ile yükleyerek biraz daha temiz bir kurulum yapmayı deneyebilirsiniz.
O zaman efs yedeği kullanılamaz öyle değil mi? İmei repair ile alakalı bir site video ile yardımcı olabilir misiniz?

İlginiz için çok teşekkür ediyorum

ahmet6680

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
O zaman efs yedeği kullanılamaz öyle değil mi? İmei repair ile alakalı bir site video ile yardımcı olabilir misiniz?

Cpid kaydı yapın. Güncelleme ve sıfırlama da IMEI gitmez.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6

IMEI değişimi yasadışı bir işlem olduğu için forumda anlatımı yapılamıyor...

Üst Alt