Yardım yurt dışı cihazda İMEİ REPAİR

Hako22

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Redmi
Cihazım
Redmi note10pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 13
Telefon Modeli
Redmi note 10
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese merhabalar, bugün bir arkadaşımın önerisi çok ilginç geldi,bilen arkadaşlara sormak istedim.Kendileri yurt dışından getirdikleri telefonlara imei attırmadıklarını,sadece ülke sınırına kadar giderek yabancı ülke telefon hattına 2 saatlik bir bağlantı ile tekrar geri döndüklerini ve bu sayede bu güne kadar telefonlarına hiç imei attırmaya gerek duymadıklarını söyledi.Bana ilginç geldi.sadece sınırdan komşu ülkenin hattına bağlanarak bu işlemin bu kadar basit olamaz gibi geldi.Bilgisi olan arkadaşlar ne düşünüyor acaba,bu mümkün mü?

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Herkese merhabalar, bugün bir arkadaşımın önerisi çok ilginç geldi,bilen arkadaşlara sormak istedim.Kendileri yurt dışından getirdikleri telefonlara imei attırmadıklarını,sadece ülke sınırına kadar giderek yabancı ülke telefon hattına 2 saatlik bir bağlantı ile tekrar geri döndüklerini ve bu sayede bu güne kadar telefonlarına hiç imei attırmaya gerek duymadıklarını söyledi.Bana ilginç geldi.sadece sınırdan komşu ülkenin hattına bağlanarak bu işlemin bu kadar basit olamaz gibi geldi.Bilgisi olan arkadaşlar ne düşünüyor acaba,bu mümkün mü?
Böyle bir şey var evet sonuç olarak sadece Türkiye ve bazı ülkelerde var IMEI kayıt olayı. Aslında başka bir yöntem daha var daha basit olduğunuz yerden çift hatlı cihazlarda repair işlemi yaptırmadan ömürlük kullanım için 😅😅

Oyla:

Zenonf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9
Konular
6
Böyle bir şey var evet sonuç olarak sadece Türkiye ve bazı ülkelerde var IMEI kayıt olayı. Aslında başka bir yöntem daha var daha basit olduğunuz yerden çift hatlı cihazlarda repair işlemi yaptırmadan ömürlük kullanım için 😅😅
nedir ömürlük kullanmak için yapılan işlem süre uzatmak mı 2 cihaz almak mı ?

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Oyla:

Zenonf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9
Konular
6
Zenonf,

öyle bir şey yok 😀 olsa niye imei attırsın millet düşünemez mi satıcılar

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
öyle bir şey yok 😀 olsa niye imei attırsın millet düşünemez mi satıcılar
Çoğu satıcı bile bunu bilmiyor.
Ben bile şuana kadar kapanmıştır bu açık diyordum ama hala devam ediyor .
Ayrıca telefoncu dediniz kişilerin%70 belki daha fazlası root nasıl atılır repair nasıl yapılır bilmez.
Ellerinin altında umt DFT pro tarzı ücretli uygulamalar olur talimatları uygulayarak yaparlar veya anlayan bir çalışan olur yanlarında onlar halleder.
Telefon sektöründe
Satış, donanım tamiri, ve yazılım sorunlar şeklinde 3 ayrı bölüme ayrılıyor denebilir.
Hepsini bir arada yapanda var sadece satış veya donanım tamiri veya yazılım tamiri yapanda donanım+yazılım tamiri yapanda var.
Yani hepsi bir karede her yerde olmaz hocam
Müşteri cihaz almaya gelince yurtdışı ilk sorusu kayıtlı mı olur satıcı 3 ayda bir slot değiştirin kapanmaz diyerek konuyu anlatmak yerine repair yapıp evet kayıtlı diyor düz hesap akılda soru kalmıyor 😅😅
Umarım açıklayıcı olmuştur

Oyla:

Zenonf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9
Konular
6
Ayrıca telefoncu dediniz kişilerin%70 belki daha fazlası root nasıl atılır repair nasıl yapılır bilmez.
Ellerinin altında umt DFT pro tarzı ücretli uygulamalar olur talimatları uygulayarak yaparlar veya anlayan bir çalışan olur yanlarında onlar halleder.
Telefon sektöründe
Satış, donanım tamiri, ve yazılım sorunlar şeklinde 3 ayrı bölüme ayrılıyor denebilir.
Hepsini bir arada yapanda var sadece satış veya donanım tamiri veya yazılım tamiri yapanda donanım+yazılım tamiri yapanda var.
Müşteri cihaz almaya gelince yurtdışı ilk sorusu kayıtlı mı olur satıcı 3 ayda bir slot değiştirin kapanmaz diyerek konuyu anlatmak yerine repair yapıp evet kayıtlı diyor düz hesap akılda soru kalmıyor 😅😅
elimde orijinal qcn olsa deneyeceğim bulursam bakalım

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Telefon sektöründe
Valla hocam işin özeti bu box olmasa misal note 9s işlem yapan kişi note 9 pro ya yapamaz

Oyla:
Üst Alt