Diğer Yurt Dışı Cihaz Alımı

Burak Soysal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T
Konular
34
Değerli forum üyeleri link'teki firmadan yıllar önce poco M3 Cihaz aldım sıfır kapalı kutu yurtdışı aldığım gün hiçbir sorunu yoktu cihazın 1 hafta bootloader kilidini bekledim bu zaman'a kadar'da hiçbir problem yoktu cihazda fakat ne zamanki IMEI atıldı cihaz'da wifi sorunu oluştu bütün cihazlar ful çekiyorken wifi'de bu cihaz 1 diş çekiyor + bu cihaz wifi bağlanınca bütün wifi bağlı olan telefonlar devre dışı kalıyor+ oyun oynadığım zaman ping 1000'e yükseliyor diğer cihazlar bağlı iken böyle bir durum yok ben cihazı alırken açıklamasında ömür boyu IMEI ve yazılım garantisi diye sattı bana keza sahibinden açıklamada'da aynısını yazmıştı forumda eea romun'da bir sürüm'de bu tarz sorunların yaşanmadığını gördüm halihazırda cihaz'da Endonezya romu var PC satmıştım 1 hafta önce normalde kendim yapacaktım işlemi vs biliyorum fakat aldığım yer aklıma geldi yakın zaten az önce aradım bana diyorki ben 2 sene ömür boyu yazılım dedim IMEI ömür boyu :) 200 TL ücret çıkardı sadece eea romu atmak için şimdi bu tarz insanlar'da nasıl yüz kızarıklığı olmaz? Satın alana kadar laylay lom aldıktan sonra kapı duvar yok öyle değilde böyle idi vs :) şaka gibi cidden neyse firmayı atmamin sebebi olurda bu şahıstan cihaz alacaksanız bilginiz olsun

Lütfen cihaz alırken aldiğiniz yeri detaylı araştırın geri bildirimlerine vs bakın öyle alın

Daha önce teknomehmet adında Satıcıdan yurtdışı cihaz aldım herhangi bir sorunda anında destek sağlıyorlar kesinlikle verilen sözü yerine getiriyorlar bilginiz olsun

Üst Alt