Merhaba arkadaşlar telefonumda global stable rom yüklü telefonumu eu stableye geçirmek istiyorum. Fakat uygulamalarımın silinmesini istemiyorum. Bunu nasıl yedekleyebilirim. Telefonumda root yok.
Bir kaç yöntem var bunun için. Tamamen farklı bir roma geçeceğiniz için her şey silinecek. Yedek alıp sonra yedekleri yüklemeniz gerekecek.
* Micloud yedeklemesini açıksa Eu rom kurduktan sonra cihazı açarken Micloud yedeğinden geri yükle diyerek internet üzerinden uygulamalarınız geri yüklenmesini sağlayabilirsiniz.
* Micloud yedeği açık değil ise Google yedekleme açıksa aynı şekilde Eu rom kurulduktan sonra Google yedeğinden geri yükle diyerek internet üzerinden uygulamalarını geri yükleyebilirsiniz.
* İlk 2 yöntem Rootsuz ve İnternet aracılığı ile olduğu için biraz uzun sürecektir.
Çoğu kişinin kullandığı yöntem ise cihaza önce Root atıp sonra Playstoredan Titanium Backup indirip onunla uygulamalarının yedeğini alırısınz. Sd kart varsa yedeği SD karta alın. Sd kart yoksa yedek aldıktan sonra dosyalarıma girip Titanium Backup dosyasını bilgisayara kopyalayın. Rom kuruduktan sonra tekrar root atıp Titanium Backup uygulamasını indirin ve bilgisayara aldığınız dosyayı telefona atın. Sonrada uygulamayı açıp yedeğinizi geri yükleyin.
Aşağıda Titanium backup konusu var.
Uygulama - [Root] Titanium Backup [Resimli Anlatım][Toplu Yedek Alma]