Yüklediğim temaları silemiyorum

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
disaridan mtz uzantili olarak yukledigim temalari telefondan silemiyorum.birde bazi temalar v6 oldugu halde aktif olmuyor hata veriyor.hatalarida resim olarak yukluyorum.neden bu hatalari veriyor?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cvp: Yüklediğim temaları silemiyorum

gurkanse pid=14896 dateline=1419266750' Alıntı:
disaridan mtz uzantili olarak yukledigim temalari telefondan silemiyorum.birde bazi temalar v6 oldugu halde aktif olmuyor hata veriyor.hatalarida resim olarak yukluyorum.neden bu hatalari veriyor?

Hocam v6'da sadece tema marketinden indirdiğiniz temaları kullanabilirsiniz. Dışarıdan aldığınız temalar yüklenemiyor. v5'te bu hata için mithemes modülü kullanılıyordu ancak bu modülün de v6 ile uyumlu değil ve reboot'lara sebep oluyor. Şu an için maalesef çözüm bulunmuyor.

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki bu aktif edemedigim temalari nasil telefondan silicem? bu arada bilgilendirmeniz icim tesekkur ederim

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Re: RE: Yüklediğim temaları silemiyorum

gurkanse' Alıntı:
peki bu aktif edemedigim temalari nasil telefondan silicem? bu arada bilgilendirmeniz icim tesekkur ederim

Rica ederim hocam, sayfayı aşağıya kaydırdığınızda kırmızı renkli sil butonunu göreceksiniz. O butonla silebilirsiniz.

Sent from my MI 4W using Tapatalk

hilmi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hilmi
Cihazım
mi9 se
Konular
18

cantara pid=14897 dateline=1419268075' Alıntı:
Hocam v6'da sadece tema marketinden indirdiğiniz temaları kullanabilirsiniz. Dışarıdan aldığınız temalar yüklenemiyor. v5'te bu hata için mithemes modülü kullanılıyordu ancak bu modülün de v6 ile uyumlu değil ve reboot'lara sebep oluyor. Şu an için maalesef çözüm bulunmuyor.
ben temalar v6 ileuyumsuz diye düşünüyordum.
bazı temalar reset atıyor bazılarıda şarzı sömürüyor.bu mithemes den mi kaynaklanıyor?
ücretsiz temalarda da aynısı oluyor bu da mithemes uygulamasından kaynaklanıyor acaba hocam?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

hilmi pid=14912 dateline=1419318226' Alıntı:
cantara pid=14897 dateline=1419268075' Alıntı:
ben temalar v6 ileuyumsuz diye düşünüyordum.
bazı temalar reset atıyor bazılarıda şarzı sömürüyor.bu mithemes den mi kaynaklanıyor?
ücretsiz temalarda da aynısı oluyor bu da mithemes uygulamasından kaynaklanıyor acaba hocam?

Hocam bende mithemes modülünü kaldırınca marketten indirdiklerimde de sorun olmuyor ama mithemes aktif olursa default tema da olsa sorunlar başlıyor. Mithemes modülünü deaktif edip bir deneyin isterseniz.

Üst Alt