Yardım Yüklediğim Roma göre model kodu degisiyor

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
56
Arkadaşlar yeni bir 13 ultra aldım bootlooader kılıdı açık eea rom yüklüydü aldığımda ama birşey farkettim hangi yazılımı yüklersem cihazın model kodu degsiiyor eu rom yukleyince cihaz kodunun sinu C oluyor global yukleyince G oluyor ve model kodu c olunca band 20 de gidiyor globalde geri geliyor bu başına gelen varmı acaba

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
6
Arkadaşlar yeni bir 13 ultra aldım bootlooader kılıdı açık eea rom yüklüydü aldığımda ama birşey farkettim hangi yazılımı yüklersem cihazın model kodu degsiiyor eu rom yukleyince cihaz kodunun sinu C oluyor global yukleyince G oluyor ve model kodu c olunca band 20 de gidiyor globalde geri geliyor bu başına gelen varmı acaba
Hayırlı günler, Telefonunuzda band 20'nin aktif olduğunu nasıl kontrol ediyorsunuz

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
28
cihazın arka kapagında ce çöp kutusu gibi logolar varmı ? varsa cihaz dirençli mi ?

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
28
Dirençli değil cihaz + Ce de yok hatta IMEI kaydında çin versiyon gözüküyor cihaz
değişik bir sorun aynısı tüm xiaomi 13 ultralarda varsa bir sorun yoktur ama sadece sizin cihazda böyle oluyorsa donanımsal bir hata olabilir misal bendede poco f5 var direnç ohm biraz farklı yaptım cihaz kendini redmi note 12 turbo sanıyor ilk açılış logosunda redmi yazıyor poco f5 stock rom kuruyorum açılışta yine redmi yazıyor ama poco launcher açılıyor biraz kendine has oldu arızalanma durumu yok 1.5 yıl oldu halen düzgün çalışıyor belki sizin cihazın da fabrikasyon bir hatası var ondan olabilir

Üst Alt